Kábel dcérskej pre napájanie až 3ks zdrojových repelentov Deramax z jedného zdroja

Kábel dcérskej pre napájanie až 3ks zdrojových repelentov Deramax z jedného zdroja
Rozbočovacie káblik pre napájanie až 3ks repelentov Deramax z jedného napájacieho zdroja. Určené pre zdrojové odpudzovače Deramax pri použití s napájacím zdrojom Deramax-T03 (Kód 1010).

Čo je zdrojový odpudzovač:
Jedná sa o výkonné odpudzovače Deramax, s napájaním zo sieťového zdroja (adaptéra) do zásuvky. Konkrétne sa jedná o tieto typy: Deramax-Profi, Deramax-Plus, Deramax-Kitty, Deramax-Bird, Deramax-Bat, Deramax-Leon a Deramax-Mites.

K čomu je presne určený tento rozbočovač:
Ak chcete využiť viac zdrojových repelentov na jednom mieste, nie je nutné aby mal každý z repelentov svoj nezávislý napájací zdroj do zásuvky, ale je možné použiť len jeden"centrálny" zdroj, ku ktorému pripojíte tento rozbočovač az rozbočovača môžete napájať až 3 zdrojovej odpudzovače. Pokiaľ budú odpudzovače umiestnené hneď vedľa seba, nebudete potrebovať predlžovacie kábliky, ak by ale odpudzovače mali byť vo väčšej vzdialenosti od seba, bude potrebné objednať aj predlžovacie kábliky, ktoré umožnia zväčšiť vzdialenosť medzi jednotlivými odpudzovaču až na desiatky metrov.
Predlžovací káblik nájdete v našej ponuke pod názvom"Predlžovací napájací káblik 5metrů pre zdrojové odpudzovače Deramax" (kód tovaru: 0490).

Príklad využitia:Chcete ochrániť priestor proti kunám a hlodavcom pomocou ultrazvukového odpudzovače Deramax-Profi, pretože sa ale jedná o rozsiahle a členité priestory, požadujete rozmiestnenie 3ks repelentov. Stačí teda zakúpiť 3ks repelentov Deramax-Profi, jeden kus napájacieho zdroja Deramax-T03 a 3ks predlžovacích napájacích kablík. Predvolená dĺžka predlžovacích kablík je 5 metrov, ale je možné ich jednoduché predĺženie až na 30 metrov, takže vzdialenosť medzi jednotlivými odpudzovaču tak môže byť až 60 metrov!

DÔLEŽITÉ UPOZORNENIE:Ak chcete napájať viac zdrojových repelentov Deramax z jedného napájacieho zdroja, je nutné bezpodmienečne použiť napájací zdroj Deramax-T03. Nie je možné použiť napájací zdroj Deramax-CN01, ktorý je určený pre napájanie max. 1ks odpudzovače.