Odpudzovač krtkov a hlodavcov Deramax CVRČEK

Zvukový a vibračné odpudzovač plašič krtkov, hlodavcov a pod. Na vonkajšie použitie. Pri použití kvalitných alkalických batérií prevádzku až 1 rok !!! na jednu sadu 4 ks veľkých monočlánkov!

Nová konštrukcia prístroja s dvojitým krytím proti vlhkosti, zaisťuje dokonalú vodotesnosť odpudzovače-plašiča a veľmi dlhú životnosť, navyše sa nám podarilo zvýšiť výkon prístroja pri predĺžení životnosti batérií. Teraz vydrží odpudzovač plašič pracovať s jednou sadou kvalitných alkalických batérií až 1 rok!

Vlastnosti odpudzovače Deramax Cvrček:
ELEKTRONICKÝ odpudzovač-plašič Krtka A hryzce - Deramax-CVRČEK si získal obľubu vďaka svojej spoľahlivosti, účinnosti a nízkym prevádzkovým nákladom. Jedná sa o rýdzo Český produkt, ktorý v súčasnej dobe vyrábame už v tretej variante. Odpudzovač-plašič produkuje zvuk a vibrácie na veľmi nízkej frekvencii, ktoré majú schopnosť dobre sa šíriť zeminou a je natoľko nepríjemný pre hlodavce žijúci v pôde, že títo čoskoro opúšťa priestor chránený prístrojom.

Čím sa líšia prístroj Deramax-Cvrček od prevažnej väčšiny iných typov záhradných repelentov? Jednak je to pokropí dodržiavanie nízkych kmitočtov a vibrácií, čo je dané samotnou konštrukciou elektronickej časti a tiež jej umiestnením v plastovom kryte. Dovozové typy často produkujú zvuk na frekvenciách v poriadku kHz čo je pre šírenie pôdou úplne nevhodné.

Veľmi dôležitá je aj plocha určená na prenos zvuku a vibrácií do pôdy. Obal odpudzovače-plašiča Deramax-Cvrček tvorí plastová dóza s priemerom 10cm s tenkými stenami. Takmer všetky dovozové typy sú v obale s priemerom 3cm až 5cm, alebo do pôdy zasahuje len tenká tyčka, prenos zvuku a vibrácií je potom do pôdy veľmi malý a rovnako tak aj samotná účinnosť týchto repelentov. Veľká styčná plocha obalu odpudzovače Deramax-Cvrček zaisťuje dostatočný prenos zvuku a vibrácií do pôdy v celom rozsahu účinnosti.

Ľudia ani domáce zvieratá nie sú zvukom odpudzovače-plašiča rušení, lebo nad zem sa dostane len veľmi malá časť zvuku. Odpudzovač-plašič je vodotesný, nevyžaduje údržbu, iba raz za cca 6 až 12 mesiacov výmenu batérií (Podľa typu batérií). Účinná plocha odpudzovače-plašiča ich do 1000m2. Zvukové vlny a vibrácie sa šíri v kruhu okolo prístroja.

Ďalšie možnosti použitia odpudzovače krtkov Deramax - Cvrček:
Naši zákazníci tento prístroj s úspechom používajú aj ako odpudzovač - plašič hadov. Hady sú citliví na vibrácie a prítomnosť tohto odpudzovače-plašiča im nesvedčí. Na základe desaťročných skúseností s predajom tohto prístroja vieme od zákazníkov, že odpudzovač krtkov Deramax-Cvrček je účinný aj proti krtonožce.

Technické parametre:
Odpudzovač-plašič Deramax-Cvrček je napájaný pomocou 4 ks veľkých monočlánkov. Jedna sada 'klasických' zinkovo-uhlíkových batérií vydrží napájať prístroj cca 6 mesiacov, pri použití kvalitných alkalických batérií je to až 1 rok. Po uložení do pôdy sa nad zem dostane slabý zvukový signál, ktorý počujete, ak budete cca 1 meter od prístroja a pomocou ktorého ľahko zistíte, či je nutné vymeniť batérie, avšak jedná sa o veľmi slabý zvyškový signál, ktorým nebudete na záhrade rušení.

Odpudzovač-plašič sa ukladá do pôdy zvisle asi 16 cm hlboko, takže časť prístroja cca 5cm zostáva nad úrovňou terénu.
Rozmery: priemer 100 mm x dĺžka 210 mm
Hmotnosť: 160g
VYROBENÉ V SR