Odvlhčovač vzduchu a sušič Master DH 720 P

Odvlhčovač vzduchu a sušič Master DH 720 P s možnosťou pevného vyvedenia kondenzátu, UV lampou a uhlíkovým filtrom v kovovom prevedení odstraňuje prebytočnú vlhkosť pomocou procesu kondenzácie, v kontakte s chladným povrchom dochádza k vyzrážaniu vlhkosti obsiahnutej vo vzduchu. Vodu potom odvlhčovač, sušič vzduchu odvedie do nádrže s objemom 5,5l. Toto zariadenie je schopné odstrániť z ovzdušia až 20 litrov denne.

Odporúčanie:
Odvlhčovač vzduchu a sušič vzduchu Master DH 72 0 je výkonnejší prístroj z radu malých odvlhčovačov, sušičov vzduchu Desa , ale možno použiť aj do náročnejších podmienok, napr. na stavebné účely najmä pri väčšom počte použitých kusov. Odvlhčovač Master DH 720 P je veľmi tichý. (33dB - asi ako chladnička). Ďalšou z výhod je malá hmotnosť a tým aj ľahká manipulácia.

Odvlhčovač vzduchu Master má plastový kryt a kolieska. Zároveň aj ovládanie
odvlhčovača a sušiča Master DH 720 je jednoduché a rýchle. Odvlhčovač má v sebe zabudované vlhkomer. To umožňuje nastaviť presnú vlhkosť v miestnosti, má v sebe nádržku na odvod kondenzátu. Pri naplnení nádržky sa odvlhčovač, sušič vypne. Pre 24-hodinovú prevádzku je odlvhčovač vybavený trvalým odvodom kondenzátu. Po pripojení hadičky na redukčný ventil je možné odvádzať kondenzát do inej väčšej nádržky. Odvod kondenzátu je samospádom.

Možnosti použitia
sušenia:

  • Suterény, pivnice
  • Knižnice, archívy, galérie
  • Domy, stavby, časti stavieb
  • Miestnosti s elektronickými prístrojmi (počítače, servery ai.)

Technické parametre:

Hmotnosť 12,5 kg
Model Master DH 720P
Napájacie napätie 230 V
Objem nádrže 5 l
Odvlhčovací výkon 20 l/24hod
Príkon 390 W
Prietok vzduchu 215 m3/hod
Chladivo R290-ako chladivo je zmes propánu a butánu s označením R290/propán je horľavý plyn a jeho limit horľavosti je 2,1% objemu vo vzduchu. V porovnaní so zmesou propánu a butánu je až o 40% vyššia, preto je použitie R290 oveľa bezpečnejšie ,

ale je to propán.

Distribúcia SK
Pracovná teplota 5-32 °C
Rozmery 410 x 210 x 550 mm

Pre prostrody do: do 50 m2