BIO ochladzovač vzduchu Master BC 80

BIO ochladzovač BC 80 ochladzuje vzduch s využitím jednoduchého a prirodzeného procesu odparovanie vody. Voda odoberaná z nádrže čerpadlom zvlhčuje veľký celulózový filter, cez ktorý vďaka vysoko výkonnému ventilátoru preteká vzduch. Voda odparujúci sa z povrchu filtra znižuje jeho teplotu o niekoľko stupňov, vďaka čomu je do miestnosti dodávaný chladný a čerstvý vzduch. Odvlhčovače zbavujú vzduch dymu, prachu a nepríjemných zápachov.

Ochladzovače od výrobcu Master sú šetrné k životnému prostrediu. Pre zaistenie energeticky úsporného chladenia sa používa len voda a vzduch. Táto metóda spotrebuje až o 80% menej energie ako klimatizačné jednotky s chladiacim médiom. Ochladzovače môžu byť používané vonku i vo vnútri budov, dokonca aj pri otvorených oknách a dverách, pričom dodáva súčasne čerstvý aj filtrovaný vzduch. Ochladzovače Master sú prirodzenou voľbou pre Vaše potreby chladenia.

Model BC 80 je určený do priestorov s maximálnou veľkosťou 180 m2 napr pre reštauračné prevádzky. Zariadenie ponúka kompaktné rozmery, atraktívne konštrukciu a nevyžaduje žiadnu zložitú inštaláciu. Model je vybavený diaľkovým ovládaním a ionizátorom vzduchu. Poskytuje možnosť použitia dodatočných dochucovadiel do vody a umožňuje automatický prívod vody. Je vybavený LCD panelom a kolieskami pre ľahkú manipuláciu.

Technické parametre:

Chladiaci filtre: 70 dm3
Prietok vzduchu: 8 000 m3 / h
Maximálna plocha: 180 m2
Napätie: 220 V
Frekvencia: 50 Hz
Príkon: 330 W
Menovitý prúd: 1,5 A
Rýchlosti ventilátora: 3
Druh výstupu: Predná časť
Spotreba vody: 8 l / h
Objem nádrže na kondenzát: 100 l
Priame napojenie na vodu palce: 1/2 '
Kontrola hladiny v nádrži: áno
Hlučnosť: 62 dB
Rozmery produktu (d x š x v): 500 x 850 x 1410 mm
Hmotnosť (bez vody / s vodou): 32/132 kg