Starter-Kit Power-X-Change 18 V/4,0 Ah Einhell Accessory

Ako by sa vám páčilo napájať všetky dielenské a záhradné zariadenia, ktoré používate počas celého roka, pomocou jedinej batérie? Náš systém Power-X-Change poskytuje dostatok energie na prevádzku vášho náradia. Akumulátorový systém Power-X-Change poteší aj vašu peňaženku, pretože budete môcť nakupovať výrobky Einhell bez akumulátora a ušetriť tak značnú sumu peňazí.

Už nebudete musieť strácať čas hľadaním vhodného akumulátora, pretože s naším systémom budete potrebovať len jeden akumulátor a nabíjačku na všetku prácu. V skutočnosti môžete s jedinou batériou napájať skrutkovače, vŕtačky a priamočiare píly. V záhrade môžete kosiť trávnik, strihať živý plot alebo dokonca čistiť trávnik od lístia. Výhody systému Power-X-Change. 3 LED indikátory kapacity batérie. Teplotu a napätie batérie monitoruje mikroprocesor. Ak nabíjate takmer úplne vybitú batériu, automatický systém sa sám prepne do tzv. režimu opravy, čím minimalizuje poškodenie batérie. Vysokokvalitné lítiové články Einhell sa takmer samovoľne vybíjajú, čo zaručuje dlhú životnosť a bezstarostné skladovanie.





Nárazuvzdorný gumový povrch pre odolnosť voči nárazom a pevné uchopenieTechnické údaje: Prevádzkové napätie ( nabíjačka) : 230 V Napätie batérie : 18 V Kapacita batérie : 4 Ah Li -Ion technológia