Scheppach BID60-20Li aku 20 V bezuhlíkový príklepový vŕtací skrutkovač + 2x batéria 2 Ah + nabíjačka + kufor

Scheppach BID60-20Li je robustný, výkonný a skvele vybavený stroj s kompaktnou dĺžkou, vhodný aj pre najťažšie vŕtacie a skrutkovacie práce v dielni alebo domácnosti. Bezuhlíkový motor bez trenia zaisťuje väčší výkon a dlhšiu výdrž a životnosť stroja. Vŕtačka má dve rýchlosti, elektronicky nastaviteľnú rýchlosť otáčok a veľmi silný príklep. Pracovná plocha je osvetlená jasným LED osvetlením. Rukoväť má protišmykové zóny. Vŕtačka je vybavená aj prídavnou bočnou rukoväťou. Na telo stroja je možné prirobiť oceľový klip na opasok.

Výmena nástrojov je rýchla vďaka modernému kovovému rýchloupínaciemu skľučovadlu. Uťahovací moment sa dá nastaviť v mnohých stupňoch, podľa druhu materiálu, s ktorým pracujete. Samozrejmosťou je možnosť prepnutia na pravý a ľavý smer otáčania. O pohon sa stará silný akumulátor 20 V. Ten možno s rýchlonabíjačkou nabiť len za 30 min. Indikácia stavu jeho nabitia je integrovaná priamo na batériu. Stroj je možné používať s batériami Scheppach 1,5/2/4 Ah.

Štandardná výbava:

2 x 2 Ah akumulátor, rýchlonabíjačka 4 Ah, 6 ks skrutkovacích bitov, 6 ks vrtákov, 1x držiak bitov, bočné rukoväť, luxusné plastový kufor

Podmienky predĺženej záruky nájdete tu .

parametre:

Typ motora: aku bezuhlíkový 20 V
Akumulátor: 2x 20/2 V/Ah
Max. uťahovací moment: 60 Nm
Skľučovadlo: kovové rýchloupínacie. 13 mm
Otáčky: 0-500/0-1800 ot/min
Vŕtanie do dreva: 35 mm
Vŕtanie do ocele: 13 mm
Vŕtanie do betónu: 15 mm
Stupne uťahovacieho momentu: 20 + 3
Počet úderov: 28800 úd/min
Doba nabíjania: 2Ah/4Ah: 30/60 min