AKU POKOSOVÁ PÍLA FLEX VOLT DeWALT DCS727N, BEZ AKU A NABÍJAČKY

DCS727N DeWalt AKU POKOSOVÁ PÍLA FLEX VOLT, BEZ AKU A NABÍJAČKYje nová 10palcový akumulátorová pokosová píla DEWALT prichádza so všetkými funkciami, ktoré by ste očakávali od špičkových pokosových píl. DCS727 má bezdrôtové ovládanie nástrojov Wireless Tool Control (WTC), ktoré mu umožňuje bezdrôtovú komunikáciu s odsávačom prachu, ako napríklad DCV586M. Je tiež vybavený indikátorom tieňové čiary XPS, ktorý vám umožní rýchlo a presne zarovnať čepeľ s líniou rezu na obrobku. Pracovné osvetlenie XPS poskytuje vynikajúcu viditeľnosť osi rezu pri rýchlych a opakovaných rezoch bez nutnosti nastavenia, čo zvyšuje produktivitu práce. Vysoko výkonný motor na DCS727 je napájaný batériami FlexVolt platformy DEWALT XR, ktoré majú výstup 54V. Krátke zastavenie je ideálny pre opakovanie rezov, integrovaná línia XPS pre presné rezy. Je tu pílový kotúč s priemerom 250 mm (10").
Upínacie západky pre šikmý uhol a uhol sklonu, frézovaná základná doska z tlakovo liateho hliníka, bočné rukoväť ako zväčšenie oporné plochy (zodpovedá najaktuálnejším smerniciam o strojoch), ďalej dvojité paralelné pojazdy (pre väčšiu torznú tuhosť). Je kompatibilný s Airlock.

Zásadná oblasti použitia:
Tento stroj je vďaka integrovanému krátkodobému zastavenie ideálny pre mnoho všeobecných rezacích aplikácií a najmä pre opakujúce sa rezy, je určený pre všetky profesionálne živnostníkov.

Technické parametre:
Napätie akumulátoru: 54V
Pílový kotúč (mm): 250 x 30
Max. kapacita priečneho rezu pri 90 °: 305 mm
Max. kapacita priečneho rezu pri 45 °: 215 mm
Max. hĺbka rezu pri 90 °: 90 mm
Max. hĺbka skoseného rezu pri 45 °: 50 mm
Pkosová poloha vľavo: 50 °
Pkosová poloha vpravo: 60 °
Skosená poloha vľavo: 49 °
Skosená poloha vpravo: 49 °
Počet otáčok/min .: 4300
systém XPS
Hmotnosť: 17,2 kg - bez akumulátorov a nabíjačky
Typ batérie: Li-Ion
Akustický výkon: 100.3 dB (A)
Akustický tlak: 111.7 dB (A)
Zastavenie kotúča: za 4 sekundy

Rozsah dodávky:
-54 V XR FLEXVOLT pokosová píla
Bez akumulátora a nabíjačky !!!!!

Podmienky na získanie záruky 3 roky.

http://www.dewalt.cz/3/