Aku píla Alligator 430 mm 54V, 2x 6,0 Ah XR Li-Ion DeWALT DCS398T2 FLEXVOLT

Aku píla Alligator DCS398T2 DeWALT FLEXVOLT s dĺžkou lišty 430 mm je ideálny pre rezanie tvárnic tlakovej triedy 20 (Porotherm a Poroton). Novo navrhnutý bezuhlíkový motor pracuje spoločne s technológiou batérie FlexVolt tak, aby poskytovali bezkonkurenčnú prevádzkovú dobu a silu, čo poskytuje vynikajúci výkon. Revolučný systém batérie FlexVolt dodáva výkon ako pri náradí s napájacím káblom, ale s voľnosti pohybu ako u náradia, ktoré je napájané elektrickým káblom.

Dva protibežné trvanlivé pílové listy sa pohybujú v opačných smeroch, a tak zamedzujú pohybu materiálu pri rezaní. Prevodová skriňa a ložiská s ochranou proti vnikaniu prachu zaručujú väčšiu odolnosť. Jednodielna konštrukcia čepele zaručuje oveľa väčšiu precíznosť a presný rez. Vynikajúci dĺžka pracovného času; Pri plnom nabití batérie s kapacitou 6,0Ah vykoná táto píla až 98 rezov do dutej, pálené tehly tlak. triedy do 20N a hrúbky 365mm!

Skriňa z hliníkovej zliatiny zaručuje nízku hmotnosť a vynikajúcu odolnosť. Jednoduchá a rýchla výmena pílového listu skracuje dobu prestojov. Ergonomický dizajn s tvarovanou zadnou gumovou rukoväťou a páková rukoväť zaručujú vynikajúcu ovládateľnosť a menšiu únavu. Píla Alligator napájanie batérie FlexVolt 54 V tiež používa rovnaké odolné pílové listy s dlhou životnosťou, ako píly Alligator s napájacím káblom, čo znamená, že tieto pílové listy môžu byť striedavo používané na oboch typoch píl. S aku pílou je taktiež nutné pracovať a rezať hojdavým pohybom odzadu-dopredu, rovnako ako u píl s elektrickým káblom!

Rozsah dodávky:

sada karbidových pílových listov triedy 20N

šesťhranný kľúč pre veľmi rýchlu a praktickú výmenu pil. listov

2x batéria FLEX VOLT XR Li-Ion s kapacitou 6,0 Ah

nabíjačka FlexVolt DCB118 8A

Technické parametre:

Napájanie stroja: 54 V
Batérie napájanie: 6,0Ah XR Li-Ion
Počet zdvihov naprázdno: 0-2400 z / min
Dĺžka zdvihu: 40 mm
Dĺžka rezného nástroja: 430 mm
Zastavenie rezného nástroja: 0.2 s
Hmotnosť: 6,5 kg
Dĺžka: 940 mm
Výška: 219 mm
Vibrácie ruka / paže: 5,4 m / s2

Podmienky na získanie záruky 3 roky.

http://www.dewalt.cz/3/v