APR-5 - Ručný lis s račňou 5T

Ručný lis s račňou a otáčavým stolom Proma APR-5 je vysoko výkonný nástroj, ktorý ponúka široké využitie v oblasti lisovania. Jeho konštrukcia kombinuje robustnosť a precíznosť, čo z neho robí ideálneho pomocníka do vašej dielne. Tento ručný lis je navrhnutý s ohľadom na univerzálne použitie , čo znamená, že sa dokonale hodí pre širokú škálu pracovných aplikácií, ako napríklad nalisovanie a rozlisovanie ložísk.

Páka z pochrómovanej ocele poskytuje odolnosť voči opotrebovaniu a zaisťuje pevný úchop pri manipulácii s nástrojom. Pracovná doska s otáčavým stolom je vybavená štyrmi veľkosťami drážok (22, 26, 40, 65), čo umožňuje presné nastavenie a optimálne umiestnenie pracovného materiálu. To všetko s cieľom zaistenia maximálnej efektivity práce. S kapacitou 5 ton umožňuje tento lis manipuláciu so širokým spektrom dielcov a materiálov. Jeho výkonnosť je dostatočná pre náročné priemyselné aplikácie.
 
Ručný lis s račňou Proma APR-5 je ideálnou voľbou pre tých, ktorí vyžadujú spoľahlivý a výkonný nástroj na prácu. Jeho univerzálny dizajn a robustná konštrukcia z neho robí nepostrádateľný doplnok každej dielne či výrobnej prevádzky.