Naftová elektrocentrála Hahn & Sohn HDE60RST3 S vozíkom

Hahn & Sohn Naftová elektrocentrála HDE60RST3 s vozíkom

Obrázky sú iba ilustračné, jedná sa o rôzne modely. Základná verzia bez zásuviek.

Hahn & Sohn HDE60RST3 je moderný dieselový generátor, ktorý vás zaujme svojim silným výkonom, spoľahlivosťou a bezproblémovou prevádzkou. Hahn & Sohn HDE60RST3 všestranný pre staveniská, akcie, v poľnohospodárstve alebo pre priemyselné využitie . Generátor je vhodný aj pre núdzové napájanie.

 

Elektrocentrála je vrátane vozíka s podmernými nohami (nosnosť 1300 kg), rezervným kolesom s držiakom, nájazdovou brzdou a nápravou, zapojením na guľu ISO 50.

 

Vysoko výkonný motor

Generátor sme vybavili motorom najvyššej kvality. Motor môže zaručiť výkon pôsobivých 63 kW . S takou silou sa na elektrocentrálu môžete spoľahnúť aj vo veľmi náročných prevádzkach alebo ako na silný záložný zdroj.

 

Spoľahlivá a dlhá prevádzka

Pokiaľ hľadáte generátor, ktorý vám zaručí dlhý a vytrvalý prísun elektrickej energie, potom je Hahn & Sohn HDE60RST3 skvelá voľba. Vďaka objemnej nádrži na 120 l nafty môže centrála fungovať až 8,2 hodín bez doplnenia paliva.

 

Protihlukové a nízkovibračné oplechovanie

Pre pohodlie aj bezpečie sme vybavili generátor kvalitným opláštením. Vďaka plechovému obalu je oveľa tichšie. Nízka hlučnosť elektrocentrály a znížené vibrácie vám značne spríjemnia jej prevádzku. Pevný kryt navyše chráni stroj pred poškodením.

 

Elektrický štartér

Na spustenie elektrocentrály budete potrebovať iba jedno tlačidlo. Elektrický štartér vám uľahčí ovládanie prístroja.

 

Praktický ovládací panel

Elektrocentrála je vybavená ergonomickým ovládacím panelom. Bude vás informovať o stave elektrocentrály a umožní vám ju ľahko ovládať. Vďaka nemu je obsluha prístroja veľmi pohodlná a jednoduchá hneď od prvého zapojenia.

Jednofázová aj trojfázová prevádzka

Elektrocentrála