MICROJIG MICRODIAL TJ-5000 kužeľový prípravok

Kužeľovací prípravok Microdial pre vytváranie ozdobných či zužujúcich sa profilov. Vyrobené americkou firmou MICROJIG . Ideálne na vytváranie ozdobných nôh stolov, stoličiek či skríň. Na použitie so stolovými pílami, frézovacími stolmi a pásovými pílami. Vďaka vstavaným posuvníkom a široké možnosti nastavenia získate možnosť rýchlo vytvárať široké množstvo výrobkov.



microjig_logo

MICRODIAL je najmúdrejší kužeľovací prípravok na trhu a pomôže vám vytvárať tie najjednoduchšie a najpresnejšie kužeľové rezy, aké ste kedy vyrábali. Vášeň stolára sa skrýva v detailoch. Vytvárajte 2, 4, 6 alebo 8-hranné kužeľové nohy s bezkonkurenčnou presnosťou, ovládaním a bezpečnosťou. Vytvárajte vlastné profily na frézovacom stole. Ideálne pri použití s prítlačným prípravkom GRR-RIPPER pre maximálnu bezpečnosť a stabilitu.

made in usa microjig

Vlastnosti kužeľovacieho prípravku

✅ Najmúdrejší kužeľovací prípravok na trhu
✅ Široké možnosti nastavenia uhla či nábehu
✅ Zámok pre rýchle nastavenie a prepínanie uhla
✅ Pre stolné píly či pásové píly a frézovacie stoly
✅ Zo špeciálneho plastu - pohlcuje nárazy
✅ Veľmi odolný
✅ Náhradné diely je možné dokúpiť
✅ Vyrobené v USA

ZABUDOVANÉ POSUVNÍKY SO ZÁMKOM

kuzelovaci_pripravek_3

Pomocou farebne odlíšeného posuvníka so zámkom ColorMatch nastavíte požadovaný uhol alebo nábeh. Okrajovú lištu prípravku zablokujete v požadovanej polohe. Pre maximálnu bezpečnosť a stabilitu použite prítlačné posuvky GRR-RIPPER.

 

kuzelovaci_pripravek_2

Pomocou posuvníkov môžete nastaviť zúženie v rozmedzí od 0 do 2 palce v intervaloch po 1/16 palca. Na Microdiale nájdete jednoduchý vzorec zúženia, aby ste nemuseli hodnoty odhadovať. Pomocou druhého voliča nastavíte presné uhly od 1/8 stupňa a jednoduchým otočením sa rozšíri z 0 na 10 stupňov. Meracie značky sú farebne odlíšené a je možné ich zároveň uzamknúť, takže rýchlo a presne získate požadovaný uhol.

kuzelovaci_pripravek_1 Rýchlejšia a múdrejšia práca

Zámok prípravku MemoryLock umožní rýchle nastavenie, uzamknutie a prepínanie medzi uhlami, čím šetrí čas potrebný na zostavenie jednorazového prípravku na jedno použitie.

FAQ
Aká je maximálna dĺžka obrobku, ktorú môžem odrezať?

japonsky_hoblik_informace Záleží na píle. Prípravok Microdial reže kužeľové rezy pozdĺž vodiacej zarážky stolovej píly. Musí mať dostatočnú časť svojej hrany v kontakte so zarážkou, aby zostal obrobok rovný už od začiatku rezu. Prípravok má zároveň v päte háčik na posun obrobku k pílovému kotúču.