Pracovná lampa SCANGRIP DUO CONNECT

Nová baterka DUO CONNECT je skutočné pracovné svetlo. Svetelný výkon je možné nastaviť v 2 stupňoch osvetlenia, 50 % a 100 % v závislosti od vykonávanej úlohy.

DUO CONNECT je kompatibilná s 18 V akumulátorovým systémom METABO / CAS a všetkými ostatnými 18 V/20 V akumulátormi popredných značiek elektrického náradia pomocou adaptérov SCANGRIP pozri príslušenstvo. Okrem toho možno SCANGRIP POWER SUPPLY použiť na priame napájanie, ktoré poskytuje neobmedzenú dostupnosť svetla.

 

Vďaka dvom flexibilným hlaviciam lampy bude DUO CONNECT schopný poskytnúť osvetlenie z akéhokoľvek uhla, ktorý potrebujete pre svoju prácu. Obe hlavy lampy majú dvojitú os otáčania, čo znamená, že hlavy lampy možno otáčať vo všetkých smeroch nezávisle, čo poskytuje úplne flexibilné umiestnenie svetelného zdroja. Po zložení je DUO CONNECT veľmi kompaktný a aerodynamický.

DUO CONNECT možno umiestniť na povrch, kde základňa batérie funguje ako stojan. Skladací kovový háčik slúži na flexibilné zavesenie. Na umiestnenie na výšku je DUO CONNECT kompatibilný s 2 m dlhým stojanom SCANGRIP TRIPOD

 

FUNKCIE

Svetlá poskytujú až 2 500 lúmenov

Svetlá sa nezávisle otáčajú o 360°

Svietidlo má kovový hák na zavesenie

veľmi kompaktná v zloženom stave

Dodáva sa bez batérie

 

TECHNICKÉ ÚDAJE

Zdroj svetla 2 x 40 LED diód
Rozmery 224 x 78 x 91 mm
Svetelný tok 1250 / 2500
Prevádzkový čas 4,5 - 9,5 hodiny
Spotreba energie max. 19,5 W
Trieda ochrany / nárazu IP30 / IK70 / 1 m
V balení Svietidlo