GEKO Invertorový usmerňovač so štartom 12-24V 300A

Invertorový usmerňovač so štartom 12-24V 300A - GEKO G80050.

Invertorový usmerňovač 12V/24V so štartovaním 300A. Určené na nabíjanie a podporu štartovania vozidiel vybavených batériami s kapacitou 50 - 400Ah a napätie 12V/24V. Inteligentná štartovacia funkcia dodáva väčší prúd potrebný na naštartovanie motora iba po otočení kľúča v spínacej skrinke. Invertorový usmerňovač na rozdiel od tradičných transformátorových usmerňovačov so spúšťaním automaticky volí zapínací prúd, vďaka čomu je bezpečný pre batérie. Má extrémne ľahko ovládateľný ovládací panel s prehľadným displejom, potenciometrom a LED diódami signalizujúcimi aktuálne zvolený prevádzkový režim. O efektívny chod usmerňovača sa starajú najkvalitnejšie integrované obvody vybavené účinným chladiacim systémom tvoreným veľkými chladičmi a ventilátorom umiestneným v zadnej časti puzdra, ktorý efektívne odvádza teplý vzduch z vnútra zariadenia.

Výhody:

  • Vyrobené z vysoko kvalitných integrovaných obvodov.
  • Určené na nabíjanie a podporu štartovania v benzínových a naftových vozidlách s batériou o kapacite 50-400Ah a napätí 12V/24V.
  • Extrémne ľahko ovládateľný ovládací panel s prehľadným displejom, tlačidlami na posun prevádzkového režimu a potenciometrom pracujúcim v rozsahu 5-40A.
  • Inteligentný režim podpory štartovania, ktorý sám volí optimálny štartovací prúd, prúd je dodávaný až po otočení kľúča v spínacej skrinke.
  • Účinný chladiaci systém skladajúci sa z veľkých chladičov a ventilátora umiestneného v zadnej časti krytu, ktorý účinne odvádza teplo.
  • Pohodlná skladacia rukoväť na prenášanie nabíjačky.

Technické parametre:
Napájacie napätie: 230V 50Hz/7A
Výstupné napätie: 12V/24V
Výstupný prúd: 5 - 40A
Kapacita podporovaných batérií: 50 - 400Ah
Stupeň ochrany: IP20
Trieda izolácie: I.