Motorové koliesko EUROSYSTEMS CARRY RATO 170

Eurosystems Carry je praktický nástroj na prepravu ťažkých a objemných materiálov v záhradníctve, kvetinárstve a stavebníctve. Vďaka veľkej nosnosti až do 100 kg na rovnom teréne je Carry navrhnutý tak, aby bol univerzálny a prispôsobiteľný rôznym materiálom.

Tento motorový vozík poháňaný benzínovým motorom RATO s objemom 170 cm3 je vybavený ručným štartovaním a nekonečnou skrutkou v olejovej vani a remeňom s jednou rýchlosťou vpred (3,6 km/h) a jednou rýchlosťou vzad (2 km/h). Jeho šípové kolesá s mechanickým diferenciálom (13x5,00-6" ) zabezpečujú vysokú manévrovateľnosť.

Carry má praktickú pozinkovanú rýchloupínaciu nadstavbu, ktorá umožňuje jednoduché uvoľnenie nákladu na zem. Má objem 85 litrov a nosnosť až 100 kg. Vďaka voliteľnému príslušenstvu možno jeho nosnosť zvýšiť na maximálne 160 litrov. Celková hmotnosť motorového traktora je 64 kg a jeho rozmery sú 650 × 1450 × 1000 mm.

Motorový trakař Eurosystems Carry je vyrobený v Taliansku a ponúka spoľahlivý a ľahko použiteľný nástroj na pohodlnú prepravu drobných rastlín, dreva, lístia, rastlinných zvyškov a stavebných materiálov.

Technické špecifikácie:

  • Motor RATO170 cm3.
  • Štartovanie: ručné
  • Prevodovka: nekonečná skrutka v olejovom kúpeli a remeň 1 rýchlosť vpred 3,6 km/h, 1 rýchlosť vzad 2 km/h
  • Popis použitia: pozinkovaná rýchloupínacia skriňa, objem 85 l, hmotnosť 100 kg.
  • Kolesá: lúčové kolesá s mechanickým diferenciálom (13x5,00-6")
  • Hmotnosť: 64 kg
  • Rozmery: 650x1450x1000 mm

Taliansky výrobca Eurosystems:
Taliansky výrobca Eurosystems je rodinná spoločnosť založená v roku 1973 v Luzzare, provincii Reggio Emilia, pobrežnej dedine v údolí rieky Pád. Taliansky výrobca Eurosystems sa venuje výrobe záhradnej a poľnohospodárskej techniky pre poľnohospodárov , záhradkárov , vinohradníkov , sadovníkov a stavebné firmy. Nesmiernou výhodou niektorých výrobkov je multifunkčnosť strojov. Od roku 1980 sa spoločnosť Eurosystems špecializuje na prispôsobovanie svojich výrobkov potrebám širokého spektra zákazníkov a stala sa globálnym partnerom viacerých medzinárodných značiek. Výrobky Eurosystems sa vyrábajú v Taliansku s použitím najmodernejších technológií priamo vo výrobných halách spoločnosti , kde prebieha kompletná výroba a montáž strojov a zariadení.