GEKO Postrekovač motorový chrbtový, 20l

Postrekovač motorový chrbtový, 20l - GEKO G81081.

Praktický motorový chrbtový záhradný postrekovač GEKO je prenosný, flexibilný a vysoko účinný pracovný nástroj na preventívnu ochranu rastlín pred chorobami a škodcami. Tento 20-litrový chrbtový postrekovač je možné použiť pri prevencii chorôb rastlín a hubení škodcov na veľkých plantážach a obrábaných poliach s obilninami, v záhradách s kvetinami, ovocnými stromami, stromami čajovníkov a pod. Zariadenie je vhodné pre prácu v horských, kopcovitých a iných typoch terénu.

Výhody:

  • Hlavné súčasti zariadenia sú vyrobené z plastu, vďaka čomu je postrekovač ľahký.
  • Konštrukcia postrekovača je jedinečná. Súčasti, ktoré prichádzajú do styku s chemikáliami, sú vyrobené z tvrdeného plastu alebo nerezovej ocele, ktorá má antikorózne vlastnosti a zaručuje dlhodobé používanie zariadenia.
  • Rozmer plniaceho otvoru nádrže na chemikálie je dostatočne veľký, čo uľahčuje nalievanie kvapalín a chemikálie z vrecúšok môžu byť nalievané priamo do otvoru.
  • Zariadenie je stabilné - spodná časť rámu je väčšia, takže ťažisko postrekovača je nízko.
  • Spúšťanie motora ručným štartérom je jednoduché a pohodlné. Konštrukcia zariadenia chráni prvky, ktoré sa zahrievajú a tým je používanie zariadenia bezpečné.
  • Otočná konštrukcia sa používa v spojení medzi hadicou a krytom ventilátora a tak je ľahko použiteľná. Hadica vydrží mnoho rokov používania.

Technické parametre:
Objem nádrže: 20 l
Rozmery: 542 x 452 x 730 mm
Rýchlosť prepúšťania kvapaliny: cca 4 l/min
Rýchlosť prepúšťania prášku: cca 6 l/min
Rozsah prepúšťania: cca 11m
Zmes (benzín: olej): 30:1
Typ motora: dvojtaktný
Kapacita motora: 41,5 cm3
Kapacita palivovej nádrže: 1,2 l
Typ zapaľovania: CDI
Menovitý výkon: 2,13 kW
Štartovanie: Ručné
Otáčky za minútu: 7 500
Nameraná hladina hluku: 101,9 dB(A)
Garantovaná hladina hluku: 103 dB(A)