Dielenský vozík nevybavený, 7 zásuviek, centrálne zamykanie, doska z nerezu - ASTA

ASTA Dielenský vozík nevybavený

Moderný a praktický vozík na náradie a servisné/dielenské vybavenie. Sedem centrálne uzamykateľných zásuviek poskytuje dostatočnú úložnú kapacitu na väčšie aj menšie predmety.
Dodávané bez výbavy: obsah si môžete poskladať úplne podľa svojich požiadaviek.

Technické Parametre:

rozmery 5 vrchných zásuviek: 700x400x60 mm
rozmery 2 spodných zásuviek: 700x400x138 mm
šírka vozíka: 995 mm
hĺbka vozíka: 475 mm
výška vozíka: 985 mm
hmotnosť: 75 kg

Kvalitný dielenský vozík (pojazdná skrinka) ideálny pre autoservisy, dielne, priemyselné prevádzky a ďalšie miesta , kde je potrebné častejšie prevážať väčšie množstvo náradia a vybavenia naraz.

Je vybavený 7 šuplíkmi - 5 vrchných je plytších (hĺbka 60 mm, vhodné pre náraďové moduly), 2 spodné sú hlboké 138 mm a skvele sa hodia na uskladnenie veľkých kusov vybavenia (napr. hydraulické pumpy a piestnice, veľké sťahováky a pod.).

Zásuvky sú ľahko vysúvateľné na koľajniciach a vybavené centrálnym zamykaním na zabezpečenie obsahu proti krádeži. Zámok je umiestnený vpredu na vrchnej strane a vďaka tomu je perfektne dostupný. Každý zo šuplíkov má bezpečnostné západky brániace náhodnému otvoreniu (napr. pri prevážaní) - ľahko sa odisťujú lištou na čelnej strane.

Boky vozíka sú dierované (perforované) a umožňujú zavesenie ďalších vecí, ktoré sa nezmestili dovnútra alebo musia byť ihneď po ruke.

Vrchná doska je vyrobená z nerezovej ocele , na jej krajoch sú menšie plastové priehradky vhodné na odloženie drobností (napr. vymontovaných skrutiek a matíc, malých kusov náradia a pod.). Na ľavej strane (pri čelnom pohľade) je pevné držadlo na prevážanie.

Transport je na maximálnu možnú mieru uľahčený štvoricou optimálne veľkých koliesok - dve sú riaditeľné a vybavené brzdami (aretáciami), dve sú na pevných osiach. S vozíkom sa vďaka tomu ľahko manévruje, nehrozí však jeho nechcené prejdenie do boku a prípadné škody na okolí (tzv. efekt nákupného vozíka). V prípade kontaktu s okolím sú spodné hrany vybavené plastovými nárazníkmi, ktoré škody minimalizujú.

Rám vozíka je ponechaný vo farbe nerezovej ocele, šuplíky sú lakované modrou farbou.