DeWALT DWST83343-1 Kufor TSTAK s rukoväťou

DeWALT DWST83343-1 Kufor TSTAK s rukoväťou

    • Nová generácia stohovateľného kufra DeWALT Tstak VII (DWST83343-1) z radu úložného systému TSTAK predstavuje priamu náhradu staršej varianty s produktovým označením DWST1-75774. Oproti predchádzajúcej generácii ponúka nová verzia kufra predovšetkým vylepšené bočné a predné západky a vylepšené utesnenie proti vniknutiu prachu a vody s triedou ochrany IP54.
    • Vylepšené stohovacie západky Nový systémový kufor Tstak VII je vybavený inovovaným typom bočných modulárnych západiek. Bočné západky sú vybavené kovovým kolíkom, ktorý poskytuje väčšiu odolnosť a dlhšiu prevádzkovú životnosť.
    • Utesnenie s triedou ochrany IP54 Nové utesnenie triedy IP54 poskytuje ochranu proti vnikaniu vody a prachu a chráni náradie a montážne prvky uložené vo vnútri kufra (utesnené proti vode je iba spodná úložná časť kufra, nie horné veko a priestor organizéra).
    • Priestor pre Bluetooth čip Systémový kufor Tstak VII je vybavený vnútorným upevňovacím bodom umožňujúcim jednoduchú inštaláciu Bluetooth čipu Tool Connect (DCE041K4) a následné sledovanie kufra pomocou mobilnej aplikácie DeWALT Tool Connect.
  • Zdokonalené predné západky Kufor Tstak VII (DWST83343-1) je osadený odolnejším typom predných západiek, ktoré zvyšujú odolnosť a celkovú životnosť zatváracieho mechanizmu. Predná časť veka je navyše prispôsobená na ľahké uzamknutie pomocou visiaceho zámku.