Scheppach DP 4500 pásový prepravník 400 kg s mechanickým sklápaním korby

Pásový dopravník Scheppach DP 4500 je vybavený mechanicky sklopnou lyžicou a je schopný prepravovať až 400 kg sypkých a pevných materiálov. Minidumper je ideálny na použitie na ťažko prístupných miestach a na klzkom alebo blatistom teréne. Je vhodný na prepravu rôznych materiálov vrátane zeminy, piesku, štrku, kameňov, dlažby, tehál, dreva alebo trávy. Minidumper DP 4500 sa často používa na staveniskách, pri demolácii a rekonštrukcii budov, v poľnohospodárstve, záhradníctve, lesníctve a iných oblastiach.

Pásový pohon zabezpečuje vynikajúcu priechodnosť terénom a schopnosť prekonávať svahy, pričom šírka pásov chráni podklad. Ovládanieminidumpera je veľmi jednoduché, páčky na rukoväti umožňujú jednoduché ovládanie otáčania. Brzda sa automaticky aktivuje po uvoľnení páky spojky a prepínanie prevodových stupňov pomocou páky je tiež jednoduché.Minidumper je poháňaný obľúbeným motorom Loncin s výkonom 5,6 HP, ktorý je známy svojou spoľahlivosťou a vysokým výkonom.

Minidumper Scheppach DP 4500 je spoľahlivým nástrojom na efektívnu a jednoduchú prepravu rôznych materiálov vo všetkých druhoch prostredia.

Kliknite sem prepodmienky rozšírenej záruky.

Špecifikácie:
Typ motora : Loncin. 4-taktný. OHV
Objem motora : 196 ccm
Výkon motora - maximálny : 4,1 / 5,6 kW/HP
Typ prevodovky : mechanická
Počet rýchlostí : 3 vpred / 1 vzad
Rýchlosť vpred : max. 1,57 / 2,93 / 3,66 km/h
Rýchlosť vzad : 1,14 km/h
Rozmery karosérie : 84x62,5x29 cm
Skladanie karosérie : mechanické
Max. nosnosť : 400 kg
Rám : oceľový