Teplomer bezkontaktný Voltcraft IR-500-12S

Teplomer bezkontaktný Voltcraft IR-500-12S
Odolný a praktický infračervený teplomer VOLTCRAFT IR 500-12S, Optika 12: 1, -50 do 500 ° C (pyrometer) s pištoľovou rukoväťou pre bezdotykové meranie teplôt v rozsahu -50 ° C do 500 ° C.
Všestranný prístroj nájde využitie v domácnosti, pri voľnočasových aktivitách aj v práci. Stlačením tlačidla možno bezdotykovo a bezpečne zmerať povrchovú teplotu otáčajúcich sa dielov, vodičov pod napätím a ťažko prístupných či nebezpečne horúcich predmetov. Vďaka širokému rozsahu merania a vysokému rozlíšeniu má prístroj veľmi široké spektrum použitia. Umožňuje tiež zistiť problémy s izoláciou vďaka detekcii malých teplotných rozdielov u vonkajších stien, dverí a okien. Možnosti použitia IR teplomeru sú ale takmer neobmedzené aj v amatérskej a profesionálnej oblasti (napr. Kontrola teploty elektroinštalácie, kontrola vykurovanie, monitorovanie bezpečnosti potravín atď.). IR teplomer je navyše ideálny pre kontrolu viacerých miest merania z jedného stanovišťa, čo šetrí čas a peniaze.

Mnoho integrovaných doplnkových funkcií
V spojení s pamäťou pre min. a max. hodnoty informuje o nameraných hodnotách limitov. Vďaka krátkej reakčnej dobe môžete plynule vykonávať bodová meranie a namerané hodnoty potom"zmraziť" na LCD displeji pomocou funkcie Data Hold.

Parametre produktu:

Možnosť prepínania ° C/° F
Podsvietený LCD displej
Funkcia min/max
Funkcia Data Hold
automatické vypnutie
S dvojitým laserom

Technické parametre:

Stupeň emisivity: 0,95
Reakčná doba: 500 ms
Hmotnosť: 130 g
Základná presnosť: () 2%
Vlastnosti teplomeru: Pyrometer
Kategória produktu: Infračervený teplomer
Napájanie Batéria: 9 V (1x), vr
Základná presnosť merania: (+/-) 3 ° C
Teplota (max.): 500 ° C
Optika 12: 1
Napájanie: 9 V
Teplota (min.): -50 ° C
Rozlíšenie teploty: 0.1 ° C
Vonkajšia výška: 140 mm
Kalibrované podľa: Bez certifikátu
Vonkajšia šírka: 73 mm
Rozmer, hĺbka: 39 mm
Reakčná doba: 500 ms
Emisivita: 0,95