Aku digitálna račňa MILWAUKEE FUEL M12 ONEFTR12-201C

Aku digitálna račňa Milwaukee M12 ONEFTR12-201C je navrhnutá pre moderné mechaniky a profesionálov vyžadujúcich presné točivé momenty. Tento inovatívny nástroj prináša digitálnu technológiu do klasickej račne, čo zvyšuje efektivitu a presnosť práce.

Hlavné vlastnosti:

  1. Digitálna kontrola krútiaceho momentu: Poskytuje rozsah krútiaceho momentu 16,9 - 203,4 Nm s presnosťou v rozmedzí 2%, čo je nevyhnutné pre aplikácie, kde je kritická presnosť uťahovania.

  2. Pokročilá produktivita: Vďaka integrácii s aplikáciou ONE-KEY™ je možné rýchlo vykazovať dáta krútiaceho momentu a vytvárať prispôsobiteľné správy, čo je ideálne pre inšpekcie a zaznamenávanie údajov.

  3. Nastaviteľný krútiaci moment: Umožňuje ovládať výstupný krútiaci moment priamo motorom a predchádzať tak nadmernému utiahnutiu.

  4. Rôzne meracie jednotky: Ponúka štyri režimy merania (ft-lb, in-lb, Nm, Kg-cm) a 15 predvolieb pre širokú škálu použitia.

  5. Odolná konštrukcia: Vyrobená tak, aby vydržala aj v náročných pracovných podmienkach, čo zaisťuje dlhodobú investíciu.

  6. Indikácia dosiahnutia krútiaceho momentu: Štyri režimy signalizácie (zvukový, LED, LCD a vibračné) informujú užívateľa, že nástroj dosiahol požadovaný krútiaci moment.

  7. Jazyková podpora: Predprogramované jazyky, vrátane angličtiny, španielčiny a francúzštiny, uľahčujú používanie v medzinárodnom prostredí.

  8. Exkluzívna technológia MILWAUKEE®: Kombinácia bezuhlíkového motora POWERSTATE™, akumulátora REDLITHIUM™-ion a inteligentného hardvéru a softvéru REDLINK PLUS™ zaisťuje vysoký výkon, odolnosť a dlhú dobu prevádzky.

Aku digitálna račňa MILWAUKEE FUEL M12 ONEFTR12-201C je priekopníckym nástrojom, ktorý prináša digitálne technológie do tradičného náradia. Je navrhnutá pre profesionálov, ktorí požadujú najvyššiu úroveň presnosti a efektivity pri uťahovaní. Jej robustný dizajn, pokročilé funkcie a možnosti integrácie s aplikáciou ONE-KEY™ ju robia nevyhnutným nástrojom pre mechanikov, ktorí chcú zostať na špici technologického pokroku vo svojom odbore. S flexibilným systémom napájania, ktorý je kompatibilný so všetkými akumulátormi M12™ MILWAUKEE®, je tento nástroj nielen všestranný, ale aj vhodný na dlhodobé používanie bez potreby častej výmeny batérií.

Technické parametre:

  • Napätie: 12 V
  • Kapacita: 1x 2,0 Ah Li-Ion
  • Krútiaci moment: 16,9 - 203,4 Nm
  • Voľnobežné otáčky: 0 - 100
  • Upnutie: 1/2" štvorhran
  • Presnosť: CW 2%, CCW 3%
  • Hmotnosť: 2,6 kg

Rozsah dodávky:

  • 1x 2,0 Ah akumulátor
  • Nabíjačka
  • Kufor