Píla kotúčová AKU, 140mm, 20V Li-ion, 2000mAh, industrial

Aku kotúčová píla je navrhnutá tak, aby užívateľom poskytla výkonné a ľahké rezanie pri rôznych inštalatérskych, elektrických, rámovacích, dokončovacích a tesárskych prácach. Píla je poháňaná silným motorom s 3600 ot./min, ktorý umožňuje používateľom rýchlo a ľahko rezať tvrdým materiálom. Gumová mäkká rukoväť je ergonomicky navrhnutá tak, aby užívateľom poskytovala vynikajúce pohodlie a vyváženie pre ľahko ovládateľné rezy.

Pre bežnú prácu postačujú jeden alebo dva 2000mAh akumulátory, ktoré môžete rýchlo nabiť v rýchlonabíjačke, pre náročnejších alebo dlhšej práci odporúčame väčšie akumulátory s kapacitou 4000mAh. Akumulátor možno použiť vo všetkých typoch náradia radu Total P20S. Vďaka použitej Li-ion technológii je ho možné kedykoľvek dobíjať, bez toho aby sa tým znižovala jeho kapacita. Li-ion akumulátor tiež stráca energiu vplyvom samovybíjania veľmi pomaly a vydržia dlho nabitý.

Pevná hliníková základňa pre maximálnu stabilitu a presnosť rezu. Možnosť sklopenia rezu až do uhla 45 °. Vodiaca lišta pre pozdĺžne rezanie. Bez batérie a nabíjačky. Jednoduché nastavenie hĺbky rezu a nastavenie šikmého uhla.


Technické parametre:

otáčky: 3600/min
príslušenstvo: 1ks rezného kotúča
kotúč: 140mm
sklon rezu: 0-45 °
prierez 90 °/45 °: 40/28mm
batérie: 20V Li-ion
kapacita batérie: 2000mAh
hmotnosť s batériou: 2,9kg