Techline NEXTTECH DX2

Robotická trávna kosačka ZCS NEXT DX2 - Robot novej generácie. Veľmi šikovný, budúcnosť je už tu!

Mini robotická kosačka na trávu, ktorá má ešte menší vplyv na životné prostredie a je vybavená najpokročilejšími funkciami. Procesory najnovšej generácie, bezkefkové motory, výkonné batérie a 18 cm čepeľ umožňujú robotovi kosiť až 4 samostatné oblasti. Vynikajicí efektivita s perfektnými a rýchlymi výsledky vďaka robotu s hmotnosťou iba 7,1 kg a rozmerom 42 cm.

Technické parametre:

Max. odporučená plocha v m2 (-20%): 700
Typ motora: bezkomutátorový
Max. prípustný svah (%): 45%
Max. svah (%): 35%
Svah na vonkajšom okraji alebo pri obvodovom vodiče 20%
Typ čepele: 4 bodová hviezdicová čepeľ
Sekacie šírka [cm]/sekacie výška (min./max.) [Mm]: 18/25-70
Nastavovanie sekacie výšky: ručné
Špirálový sekacie systém: áno
Úsporný režim/Dažďový sensor: Áno/Áno
Počet pracovných plôch, vrátane hlavnej: 4
Užívateľské rozhranie: Klávesnica a LED
Ovládanie aplikácií: bluetooth
Prijímač Bluetooth: áno
AMICO voliteľné
Bezpečnostné PIN: Pin cez aplikáciu
Upevňovacie klince: 20
Nabíjacia stanica: áno
Kryt dobíjacia stanica: voliteľné
Veľkosť robota (dxšxv): 420x290x220 mm
Profil kolies: pružná guma
Akustický výkon [dB (A)]: 57
Stupeň krytia: IPX5

Model DX2 v sebe spája charakteristiky flexibility a modularity s technologickými inováciami. Model NEXTTECH DX2 je navrhnutý so špeciálnymi gumenými kolesami, čo umožňuje vyšší stupeň stability a priľnavosti pri nižšom tlaku na trávnik.

Revolučná NEXT TECH sa zrodil v ére digitálnej technológie, internetu vecí (IoT), cloudové technológie a konektivity, ale aj užívateľského uspôsobenie a flexibility chytrých produktov.

Generácia Z (postmileniální) robotických kosačiek ZCS bola navrhnutá tak, aby predvídala budúce potreby kosenia trávnikov a autonómne a kontrolované riadenie. NEXT TECH sa rozširuje a predstavuje nové modely schopné pokryť

akúkoľvek záhradu aj tú s najzložitejšími prvkami.

HLAVNÉ VÝHODY ROBOTA:

  • Procesory a základná doska poslednej generácie
  • Vysoko účinné bezkefkové motory
  • Výkonné Li-Ion batéria
  • bluetooth
  • Svahy až 45%
  • Zvláda až 4 oddelené plochy
  • Snímač úsporného režimu
  • 4-bodový čepeľ dĺžky 18 cm
  • gumená kolesá
  • Klávesnica s LED

 

LI-ION BATÉRIE, ktoré sú štandardné pri všetkých modeloch, umožňujú robotu dosahovať dlhých pracovných cyklov. Základná doska poslednej generácie. Procesorov sú rýchlejšie a sú schopné spracovať viac dát vyššou rýchlosťou s nižším príkonom. Čepele z nerezovej ocele sekajú trávu s každodenným mulčovacím účinkom, čím zaručujú zelený, zdravý trávnik, ktorý vyžaduje čoraz menej hnojiva.

Vynikajúci gumená hnané kolesá umožĖujú zvládať svahy až o sklone 45%. Vlastná aplikácia umožňuje konfiguráciu a správu robota niekoľkých kliknutí. Inovačné a kompaktný. Vysoký stupeň inovácie pre prácu na zložitých plochách.

Prijímač bluetooth: Pre prenos softvérových aktualizácií z chytrého telefónu/tabletu do robota a pre používanie aplikácie zo systému iOS a Android.

Senzor úsporného režimu: Pre rozpoznávanie posekaných plôch a skrátenie pracovných dôb v prospech trávnika a za účelom nižšieho opotrebenie robota.
Bezkefkové motory: Robot je vybavený bezkomutátorovým motorom, čo zaisťuje dlhšiu životnosť, nižšiu vybíjanie batérie a zníženú hlučnosť.
Dažďový senzor: Zaznamenáva výskyt dažďa a aktivuje návrat robotické kosačky do nabíjacej stanice.
Špirálový sekacie systém: Robotická kosačka je schopná rozoznať prítomnosť vyšší a/alebo hustejšie trávy v jednej časti záhrady a keď to uzná za vhodné, môže automaticky aktivovať špirálový pohyb za účelom dosiahnutia dokonalého výsledného vzhľadu trávnika. Špirálový pohyb je aktivovaný tiež v prípade, že obsluha stisla ovládací prvok"ENTER", zatiaľ čo robotická kosačka vykonáva sekanie.

 

Navrhnuté a vyrobené V TALIANSKU