Lakovnícka striekacia pištoľ JONNESWAY JA-6111(2.5), tryska 2,5 mm

Lakovnícka striekacia pištoľ Jonnesway JA-6111 (2.5) je vybavená tryskou s priemerom 2,5 mm, čo umožňuje aplikáciu väčšieho množstva farby na povrchy . Táto veľkosť trysky je ideálna pre nátery, ktoré vyžadujú vyšší objem a rýchlosť aplikácie, napríklad pri lakovaní väčších plôch alebo náteroch na hrubšie povrchy.

Táto striekacia pištoľ je navrhnutá s dôrazom na výkon a spoľahlivosť . Je vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré zaisťujú dlhú životnosť a odolnosť pri profesionálnom použití. Rukoväť pištole je ergonomicky tvarovaná pre pohodlné držanie a ovládanie.

Striekacia pištoľ Jonnesway JA-6111(2.5) umožňuje efektívnu a rovnomernú distribúciu farby na povrchy. S touto pištoľou môžete dosiahnuť profesionálne výsledky s vysokou kvalitou náteru.

Pištoľ je ľahko ovládateľná a ponúka možnosť nastavenia tlaku a prietoku farby, čo umožňuje prispôsobiť sa rôznym aplikáciám a povrchovým podmienkam.

Jonnesway JA-6111 (2.5 ) je spoľahlivou a výkonnou lakovníckou striekacou pištoľou, ktorá je ideálna pre profesionálne lakovanie a povrchové úpravy. Je vhodná pre aplikácie, ktoré vyžadujú vyšší objem farby a rýchlejšie pokrytie povrchu. S touto pištoľou môžete dosiahnuť kvalitné výsledky a uľahčiť si prácu pri lakovaní väčších plôch alebo hrubších povrchov.