Striekacia pištoľ SATRA HVLP, tryska 1.4 mm, objem 600 ml, 3 bar

Striekacia pištoľ HVLP od značky SATRA je vybavená nádobkou s objemom 600 ml a tryskou s priemerom 1.4 mm. K pištoli je súčasťou sada základného príslušenstva ASTA W98G, ktorá obsahuje filter, čistiacu kefku a 2 kľúče pre nastavenie a výmenu trysky.

Táto lakovnícka striekacia pištoľ je navrhnutá pre použitie v autolakovniach a využíva modernú technológiu HVLP (High Volume Low Pressure), čo znamená veľký objem vzduchu pri nízkom tlaku. Táto technológia výrazne znižuje spotrebu farby, pretože veľké množstvo farby je vydávané pri nízkom tlaku vzduchu. To znamená, že farba sa nezbytočne rozstrekuje do okolia, ale mieri priamo na lakovaný povrch.

Pištoľ umožňuje reguláciu toku a množstvo farby, čo vám dáva kontrolu nad procesom striekania a umožňuje vám dosiahnuť požadovaný výsledok.

Vďaka sade základného príslušenstva ASTA W98G , ktorá je súčasťou pištole, budete mať všetko potrebné na používanie a údržbu pištole. Filter pomáha zachytiť nečistoty vo vzduchu a chráni pred ich vstupom do pištole. Čistiaca kefka vám pomôže udržať pištoľ čistú av optimálnom stave. Kľúče pre nastavenie a výmenu trysky vám umožnia vykonávať potrebné úpravy a údržbu pištole.

Striekacia pištoľ HVLP od značky SATRA je vhodná na profesionálne použitie v autolakovniach a ponúka vám výhody modernej technológie HVLP, ktorá umožňuje efektívne a precízne nanášanie farby s nižšou spotrebou.

V sade je dodávané: filter, čistiaca kefka, 2 kľúče pre nastavenie a výmenu trysky

Technické dáta:

  • Priemer trysky: 1.4 mm
  • Objem nádobky na farbu: 0.6 litra
  • Spotreba vzduchu: 300 l/min
  • Pracovný tlak: 3 bar
  • Priemer prívodnej hadice: 10 mm (3/8“)