GTM 500 SP4 SC H

U multifunkčných kosačiek niekedy býva problém, že zvládajú veľa vecí, ale len priemerne. Kosačky GTM Professional sú navrhnuté bez kompromisov. Maximálny komfort - ergonomický tvar riadidiel znižuje účinne napätie šijových svalov, ovládacie páčky brzdy motora i pojazdu majú pohodlné rozšírenie, plastový panel na väčšine modelov obsahuje držiak na nápoje, výška riadidiel sa dá prestaviť podľa veľkosti postavy, profesionálne nastavenie výšky kosenia s posilňovačom a veľkým ovládacím tlačidlom funguje neuveriteľne ľahko, kôš má indikátor naplnenia, dlhé madlo koša uľahčuje manipuláciu aj vysypávanie, veľké zadné kolesá nielen zaisťujú záber na mokrom i svahovitom povrchu, ale takisto uľahčujú otáčanie stroja, riadidlá sa dajú zložiť pomocou rýchloupinákov a motormi Briggs & Stratton alebo GTM zaistí vždy ľahké naštartovanie stroja.

Maximum funkcií- pojazd, zber suchej i mokrej trávy, zber suchého i vlhkého lístia, mulčovanie, vyhadzovanie bokom a vyhadzovanie zadným deflektorom.

Maximum výkonu- kosačky sú vybavené výkonnými značkovými Briggs & Stratton. Šasi 46 cm má motor B & S série 500. šasi 52 cm má najlepší motory zo série B & S 600, typ 625 alebo 675 Ready Start. Systém Ready Štart je systém komfortného naštartovanie stroja bez nutnosti nastrekovať palivo či ovládať sýtič. Navyše navíjací spúšťač zaberá skôr, čím sa dosiahne kratšieho a ľahšieho ťahu za štartovacie lanko. Úspora energie je celých 30%. Podľa podmienok sa navyše u kosačky dajú regulovať otáčky motora a tým do istej miery aj rýchlosť pohybu. Pre plné využitie výkonu motora za rôznych podmienok GTM ponúka aj vrcholný model s modernou 4 rýchlostné prevodovkou francúzskej spoločnosti GT.

Maximum know-how- máloktorá kosačka Vám naplní kôš tak presvedčivo. Desiatky rokov skúseností skupiny De Wild s profesionálnymi strojmi, dovolili implementovať poznatky aj do dizajnu kosačiek pre bežné užívanie. Tráva je najprv narovnané špeciálnym hrebeňom, ktorý sa skrýva pod nárazníkom, potom je odseknutá širokým tvarovaným nožom z akostné ocele a vďaka šasi s tvarom špeciálne optimalizovaným pre čo najúčinnejšie prúd vzduchu je dopravená do širokého vyhadzovacieho tunela a potom do objemného koša.

 

Technické parametre

Záber (cm): 51
Výkon motora - maximálna (kW/HP): 2,8/3,8
Typ motora B & S 675EXi Series
Objem motora (ccm): 163
Nastavenie výšky kosenia central, 30-90 mm
Priemer kolies (mm): 200/280
Objem koša (l): 75
Objem palivovej nádrže (l): 1.5
Plne zložiteľná ergon. riadidlá Áno
Bočné vyhadzovanie Áno
Bočné deflektor Áno
Indikátor plného koša Áno
Guličkové ložiská Áno
Mulčovanie Áno
Podvozok oceľový