Einhell GC-PM 56 S HW Classic

Benzínová kosačka GC-PM 51/2 S HW je moderný a spoľahlivý pomocník pre záhradné práce z novej generácie trávnych kosačiek od spoločnosti Einhell. Všestranné funkcie spolu s vysoko kvalitnými dielmi vytvára dokonalú symbiózu pre splnenie vysokých štandardov záhradkárov. Vysoko výkonný motor Einhell OHV poskytuje dostatočnú silu pre pohyb kosačky so zadným pohonom bez ohľadu na úlohu a takmer v akomkoľvek teréne.

Ľahké naštartovanie zaisťuje inovatívny systém Quick-Start a štartovací kábel na dlhé rukoväte. Kosačka má unikátnu funkciu 5v1 pre splnenie všetkých požiadaviek ohľadom údržby záhrady. Jedná sa o kosenie, mulčovanie, bočné odhod, zadné odhadzovanie a zachytenie do zberného koša. Inovatívna technológia mechanizmu vzdušného víru (Vortex technology) spolu s integrovaným trávnym hrebeňom a kombinovanú čepeľou 2v1, zaisťujú výborné výsledky kosenia.

Kovový sečící mechanizmus bol navrhnutý pre optimálne prúdenie a je vyrobený z jedného kusu kovu. Vďaka dobre navrhnutému dizajnu a špeciálnemu tvaru, generujú rotačné čepele silné sania a bráni tak tráve si pred pohybom "ľahnúť". Iba vtedy je odseknutá, zredukovaná a vyhodená silným prúdom vzduchu. Kombinovaná čepeľ 2v1 odstraňuje nutnosť meniť čepele pre prechod z funkcie bežného kosenia na mulčovanie, čo šetrí ako čas potrebný pre výmenu, tak aj peniaze za ďalšie čepele. Výška kosenia je veľmi ľahko a pohodlne centrálne nastaviteľná v 6 rôznych úrovniach.

Veľké zadné kolieska s guličkovými ložiskami uľahčujú pochýb v ťažkom teréne a všetky sú vďaka povrchu šetrné k trávniku. Veľký zberný kôš s indikátorom naplnenia a dvoma madlami, pojme až 80 litrov pokosenej trávy pre kosenie rozsiahlych trávnatých plôch a je možné ho veľmi ľahko a pohodlne vyprázdniť. Vďaka konceptu spoločnosti Einhell je rukoväť nielen nastaviteľná v troch rôznych výškových pozíciách, ale tiež umožňuje veľmi úsporné skladovanie a ľahké čistenie pomocou skladovacie a čistiace pozície rukoväte. Povrchová úprava SoftGrip a integrovaná madlá pre ľahkú obsluhu a prepravu. Kosačka je dodávaná spolu s nástrojom pre čistenie a v čistiace pozícii. Čistiaci pozícii je tiež možné využiť na skladovanie kosačky na relatívne malom priestore. Kosačka GC-PM 56 S HW je odporúčaná pre trávnaté plochy s rozlohou až 2200 m2.

Technické parametre:
Motor: Vzduchom chladený štvortakt
Obsah: 173 cm3
Výkon: 2,8 kW
Pracovné otáčky: 2850 min-1
Obsah nádrže: 1 l
Šírka kosenia: 56 cm
Výška kosenia: centrálne nastaviteľná v šiestich úrovniach | 27 - 70 mm
Obsah zberného koša: 80 l
Priemer koliesok predné / zadné: 200/280 mm
Dĺžka / Šírka / Výška: 1010/640/465 mm
Hmotnosť balenia 48,3 kg
Hmotnosť produktu: 42,2 kg