Benzínová kosačka s pojazdom Riwall PRO RPM 5337 B Pro

Multifunkčné benzínová kosačka 4 v 1 s pojazdom RPM 5337 B Pro. Najmodernejšie konstrukce kosačky vytvorené prednými nemeckými inžiniermi, odborníkmi na záhradnú techniku. Má mý, veľmi silný a tichý motor so systémom OHV od najväčšieho svetového výrobcu Briggs & Stratton. Najlehčí motor vo svojom triede má priaznivý vplyv na ľahké ovládanie kosačky. Medzi výhody tohto motora patria nízka spotreba a emisia, minimálna vibrácia a dostatočná výkonnosť vo vyššej tráve.

"Readystart" - automatický sytič, pred začatím nie je potrebné žiadne čerpanie benzínu, len prídete a začnete.

"S2 Start Guarantee" - najskôr nastartujete pri druhej zatažení za štartovací šnúru.

"Super Lo-Tone Mufler" - špeciálny tlmič výfuku pre veľmi tichý chod motora.

Snadná údržba - výmena filtrov bez použitia náradia, vďaka novým konštrukciám a výrobným postupom nie je potrebné meniť olej, stačí iba doplniť, ak je to potrebné.

Špičková francúzska prevodovka GT Transmission dimenzovaná pre dlhé roky bezstarostného prevádzky. Nové hluboké šasi navrhnuté s využitím najmodernejších počítačových simulácií, špeciálne navrhnuté na perfektné zbieranie tráv a listov. Excentrický tvar šasi umožňuje zhromažďovať trávu i veľmi blízko obrubníků, týdek a podobne. Zespodu sekačky umiestnený v hreben, trávu pred nožom vyrovnáva, čím je strih oveľa rovnejší a presnejší, zadný zástěrka nielen chráni pred odletujúcimi kameňmi, ale tiež porovnáva za sekačkou mäso v jednom smere. V prípade potreby sa môže počas niekoľkých sekúnd kosačka zmenit pomocou štandardne dodávaného príslušenstva na mulčovacie stroje alebo kosačku s bočným alebo zadným výhozem.

Predné i zadné kolesá s veľkým priemerom zabezpečujú pohodlnú jazdu na nerovnom povrchu a prispievajú k ľahkej manévrovateľnosti strojov. Kryty kol sú navrhnuté tak, aby nielen dobre vypadali, ale dali sa ľahko čistiť. Špeciálne vzorky kol majú vynikajúce záberové vlastnosti, ktoré umožňujú bezpečnú sekat na vlhkej tráve alebo vo svahu. Mohutný hliníkový držák riadidel nielenže skvele vyzerá, ale taktiež znižuje vibráciu prenášanú do riadidiel, má integrovaný systém nastavenia výšky riadidiel do troch polôh a z neho vyrobených i nezničiteľných zubov výškového nastavenia sekanie s vyznačenými číslicami 1 až 7, pre ľahké zapamätanie.

Objemný koš s indikátorom plnosti je celoplastový, takže sa ľahko myje a udržuje, jednoduchá zámka sa ľahko nasadzuje na kosačku a horný a zadný pevný madlu sa s ním pohodlne vyprázdni aj úplne naplnené koš. Konštrukcia koša usmerňuje hromadný výtok vzduchu do strán a nie dozadu, čo je veľmi príjemné pre osoby trpiace alergiemi na trávy. Pre ľahký transport a skladovanie sú riadidlá rýchlo sklopné a predek kosačky vybavené veľkým pohodlným madlom. Šasi sekačky sú naplno vybavené tryskou, pomocou ktorej jednoducho pripojíte rýchlu spojku s bežnou hadicou s vodou, nechajte mlynček chvíľu bežať a vnútorná šasi je čistá.

Technické parametre:

Typ motora: B & S 675 EXi, OHV, 4 doby
Objem motoru (ccm): 163
Výkon motoru - maximálna (kW / HP): 2,7 / 3,7
Záber (cm): 53
Objem koše (l): 65
Nastavenie výšky: sečení centrálne, 7 pozícií, 25-75 mm
Podvozek: oceľ, extra vysoký
Priemer kol (mm): 200/280
Kuličková ložiska: Ano
Plne složitelná ergon. riadidlá: Áno
mulčovanie: Áno
Indikátor plného koše: Ano
Bočné výhoz: Ano
Bočný deflektor: Ano
Objem palivových nádrží (l): 1
Objem olejového náplne (l): 0,5
Hmotnosť (Kg): 33,00