VeGA 4855 SXH 6in1

Zahradní benzínová kosačka Vega 4855 SXH s pojezdem. Kosačka vyniká vo vyššej strednej triede sekačky svojimi kvalitnými úpravami, vybavením a rovnako aj dizajnom. Motorová sekačka Vega 4855 SXH je univerzálna sekačka s vysokou kapacitou sťahovania a je určená pre stredne veľké trávnaté plochy. Zahradní sekačka Vega je vybavená robustným ocelovým skeletom so záběrovým sečením 46 cm. Motorová sekačka Vega 4855 SXH je poháňaná štvortaktným motorom VeGA OHV výkon 5 hp.

Veľkou výhodou tejto sekačky je variabilita použitia 6 v 1, čo znamená, že motorová sekačka Vega 4855 SXH s pochodem môže zbierať posekanú trávu do koša, mulčuje, alebo môže vyhadzovat trávu bočným deflektorom aj zadným deflektorom von. Tieto posledné funkcie sa používajú predovšetkým na premenu trávy.

Ďalšou výhodou je možnosť variabilnej zmeny rýchlosti sekačky, pomocou ktorej môžete pohodlne nastaviť rýchlosť mäsitosti podľa aktuálnych ciachovacích podmienok. Rýchle motorové sekačky je možné regulovať v rozmedzí 3 - 4 km / hod. Tento systém bol testovaný v roku 2012 pre časopis Recepty prvých nápadov. Sekačka sa osvedčila pri trávení trávy pri nízkej rýchlosti jazdy, kedy sa súčasne merala aj hlučnosť. Veľké zadné pojezdové kolesá a predné kolesá sú uložené v obojstranných kuličkových ložiskách, centrálne nastavenie výšky sekání je u značiek VeGA samozrejmostí. Na sekačky VeGA sa poskytuje predĺžená záruka 3 roky.
 
Technické parametry:
Vlastní pojezd: ANO
Motor: 5 PS, 4-takt OHV VeGA 140 ccm
Výkon motoru: 3060 ot / min, 4 PS
Maximálna výkon motora: 3600 ot / min, 5 PS
Objem nádrže: 1,5 l
Šírka sečení: 460 mm
Nastavenie výšky: 30-80mm, centrálny
Veľkosť kol prední: 200 mm
Veľkosť zadného rámu: 300 mm
Objem koše: 70 l
Ukazatel náplně koše: ANO
Kuličková ložiska: ANO
Podvozek: Kvalitní oceľ
Začiatok: Ruční, tahací startér
Mulčování: ANO
Výhoz bokem: ANO
Zadní výhoz: ANO
Variabilná rýchlosť pojezdu: 3,0-4,0 km / hod
Ovládání otáček motoru: ANO
Ergonomicky tvarovaná rukoväť: ANO
Ovládací panel na rukoväti: ANO
Hmotnosť: 36 kg
Záruka: 3 roky