Aku horná frézka Einhell TP-RO 18 Li BL - Solo

Aku horná frézka Einhell TP-RO 18 Li BL - Solo ponúka slobodu bez káblov pre prácu v domácnosti, dielni aj garáži. Ako člen obľúbenej rodiny Power X-Change sú všetky akumulátory tohto systémového radu vymeniteľné. Náradie je poháňané bezuhlíkovým motorom Einhell PurePOWER . Tento bezuhlíkový motor ponúka vyšší výkon a dlhší čas chodu ako bežné uhlíkové motory. Na motor je po registrácii online poskytovaná 10-ročná záruka .

Plynulú reguláciu otáčok elektroniky s výkonným motorom je možné individuálne prispôsobiť príslušným požiadavkám a materiálom. Fréza je ideálne vybavená na presnú prácu: Ponúka plynule nastaviteľnú hĺbku frézovania s dodatočným jemným nastavením. Vysoko kvalitná hliníková konštrukcia umožňuje presné frézovanie a vďaka obojručnému úchopu je možné prístroj zároveň pohodlne a presne ovládať. Nastavenie hĺbky sa vykonáva pomocou viacstupňového dorazu.

Systém vodiacich líšt umožňuje rozmerovo presné frézovanie. Je vybavená dvoma klieštinami (6 a 8 mm ) pre rôzne frézy a vďaka aretácii vretena umožňuje jednoduchú výmenu nástrojov. Pracovná plocha je optimálne osvetlená LED diódou , zatiaľ čo plastová vložka chráni povrch obrobku pred poškriabaním aj pri nepriaznivých a náročných aplikáciách. Ergonomická rukoväť so softgripom zaisťuje pohodlnú prácu, zatiaľ čo kryt chráni pred trieskami v zornom poli.

Súčasťou dodávky je paralelný doraz, kompasový hrot a náradie, ako aj sací adaptér, vhodný pre mokrosuché vysávače Einhell. Batéria a nabíjačka nie sú súčasťou dodávky. Tie sú k dispozícii samostatne, napríklad ako praktický Starter-Kit.