Aku horná/ohraňovacia frézka Einhell TP-RO 18 Set Li BL - Solo

Aku horná/ohraňovacia frézka Einhell TP-RO 18 Set Li BL - Solo je členom rodiny Power X-Change a ponúka slobodu bez káblov. Zariadenie je poháňané bezuhlíkovým motorom Einhell PurePOWER . Tento bezuhlíkový motor ponúka vyšší výkon a dlhší čas chodu ako bežné uhlíkové motory. Na bezuhlíkový motor je po online registrácii poskytovaná 10-ročná záruka .

Elektronika na reguláciu otáčok v kombinácii s výkonným motorom sa optimálne prispôsobí každej úlohe v mäkkom aj tvrdom dreve. Hĺbka frézovania je plynule nastaviteľná s dodatočným jemným nastavením. Nastavenie hĺbky sa vykonáva pomocou viacstupňového dorazu.

Frézka je vybavená systém vodiacich líšt, klieštinovým skľučovadlom (6 a 8 mm) a aretáciou vretena pre ľahkú výmenu nástrojov. LED osvetlenie zaisťuje optimálne osvetlenie pracovného priestoru. Plastová vložka chráni povrch obrobku. Rukoväť so softgripom, kryt, ktorý chráni pred trieskami v zornom poli, a obojručný úchop pre presné a bezpečné ovládanie nástroja.

Nadstavec na frézovanie hrán umožňuje tiež skosenie hrán. Súčasťou dodávky je paralelný doraz, kompasový hrot a náradie, ako aj sací adaptér, vhodný pre mokrosuché vysávače Einhell. Batéria a nabíjačka nie sú súčasťou dodávky . Tie sú k dispozícii samostatne, napríklad ako praktický Starter-Kit.