Striekacia pištoľ BETA 1952

Striekacia pištoľ Beta 1952 je vysoko kvalitný nástroj na lakovanie a natieranie. Telo pištole je vyrobené z liateho hliníka a je potiahnuté čiernym chemickým niklom, čo zaisťuje odolnosť a dlhú životnosť.

Pištoľ je vybavená nylonovým kelímkom s zariadením na zachytávanie kvapiek, ktoré minimalizuje zbytočnú stratu farby a znečistenia pracovného priestoru. Téglik má závit 3/8M BSP, zatiaľ čo závit pištole je 1/4" BSP GAS , čo zaisťuje ľahké pripojenie k potrebným hadicám a príslušenstvu.

Regulátor tlaku a prúdenia vzduchu umožňuje presné nastavenie pracovného tlaku podľa potreby, čo je kľúčové pre optimálny výkon pištole. Regulátor trysiek umožňuje výmenu trysiek s rôznymi priemermi (1,2 mm, 1,5 mm, 1,8 mm a 2 mm) podľa preferovanej veľkosti prúdu farby.

Pištoľ je tiež vybavená regulátorom množstva farby, ktorý umožňuje presné nastavenie množstva aplikovanej farby, čo je dôležité pre dosiahnutie požadovaného výsledku.

K pištoli je dodávaný aj kľúč na údržbu, ktorý uľahčuje čistenie a údržbu pištole pre optimálny výkon a dlhú životnosť.

Objem nádobky pištole je 500 ml, čo umožňuje pracovať s dostatočným množstvom farby bez častého doplňovania.

Striekacia pištoľ Beta 1952 je vysoko profesionálnym nástrojom s vynikajúcimi reguláciami a funkciami, ktoré umožňujú precízne a kvalitné lakovanie a natieranie. Je vhodná pre širokú škálu aplikácií a je obľúbená medzi profesionálnymi lakovníkmi.