MIG 210 P/SY Synergic, pulzná zváračka, zadarmo elektródový a zemniaci kábel a horák 15/3m

Pulzný zváračka určená pre ručné elektrické zváranie nízkouhlíkovej ocele, nízko (MAG), legovanej ocele (MIG).
Prístroj môže byť tiež LUTOSPAWA, MMA zváranie elektródami pokovovanými za tepla a metódou TIG Lift. Je určený pre všetky druhy zváračských prác, zámočnícke dielne, opravovne, priemyselné závody. Vďaka synergickému nastavenie je zariadenie veľmi ľahké a môže byť použité zváracími jednotkami aj pri minimálnych skúsenostiach.
 
Zdroj energie je postavená cez IGBT poskytovať minimálnu elektromagnetického rušenia, čo umožňuje zvýšenie produktivity a spoľahlivosti dodávky elektrickej energie, nižšiu spotrebu energie, a rýchle prispôsobenie na zmeny bežných parametrov pri zváraní.
 
Funkcia zvárania:
- Funkcia HOT START"hot štart" je dočasné zvýšenie zváracieho prúdu nad nastavenú hodnotu pri zapálení oblúku. To zabraňuje"prilepeniu elektródy" počas úvodnej fázy zvárania, čo uľahčuje zahájenie celého procesu.
- ARC FORCE"dynamika oblúka" - skrátenie dĺžky oblúka je sprevádzané zvýšením zváracieho prúdu, čím sa stabilizuje oblúk bez ohľadu na jeho dĺžku.
- Zariadenie na zníženie napätia (VRD) znižuje výstupné napätie (medzi zemou a elektródou) na bezpečnú úroveň, chráni pred náhodným nárazom počas zváracích intervalov. Systém znižovaní napätia VRD poskytuje dodatočnú bezpečnosť pre zváračov a osoby v okolí, najmä v prostredí. Existuje zvýšená pravdepodobnosť úrazu elektrickým prúdom, napríklad: horúce prostredie, vlhké prostredie atď.
- 2T/4T - má kvadratický a kvadratický
- TEST TEST - tlačidlo spustí podávač drôtu a jeho kladky,
- INDUCTIVITA - súčasná regulácia,
- Synergy - program, ktorý automaticky volí zváracie parametre,
- Nastaviteľná šírka oblúka - zníženie zváracieho rozstreku,
- Lutospanie - drôtové zváranie CuSi3 (pre spájanie pozinkovaných plechov).


Technické informácie:

Zvárací prúd 200A
Účinnosť 60%
230V/50Hz
napájanie 20A
Zváracie napätie 15-24 V
Zvárací prúd MIG/MAG 30-200
Zvárací prúd MMA 10-160
Priemer drôtu 0,6/0,8/1,0
Použité navijaky s hmotnosťou 1 až 5 kg
Ochrana krytu IP23
chladiaci ventilátor
Nečinné napätie 54 V