ACTIVE 2,5 4T B

Benzínový hriadeľový krovinorez ACTIVE 2,5 4T B poháňaný 4-taktným spaľovacím motorom vyniká nízkou hladinou hluku motora, výkonom 0,81 Kw a perfektným vyvážením vhodným na dlhú prácu okolo rodinných domov, parkov a golfových ihrísk. Ergonomicky tvarované rukoväte so špeciálne pogumovaným povrchom madiel výrazne spríjemňujú prácu s týmto krovinorezom.

Štvortaktný krovinorezy Active sú osadené špičkovými japonskými motormi SUBARU Robin, ktoré patria k najľahším (2,8 kg) a najvýkonnejším motorom vo svojej kategórii. Oproti objemovo porovnateľným dvojtaktným krovinorezom produkujú o 90% menšie množstvo splodín a majú tiež o 40% nižšiu spotrebu paliva.

Krovinorez je vybavený mechanickým dekompresným systémom umožňujúcim ľahký štart. Motor krovinorezu má tlakové mazanie s oddelenou olejovou komorou, čo umožňuje nakláňať stroj do akejkoľvek polohy. Vďaka pozoruhodnému krútiacemu momentu 1,76 N.m sa stroj nezľakne ani veľmi bujného a hustého porastu. Celkový dojem umocňuje tichý kultivovaný chod motora s nízkou úrovňou vibrácií. Každý krovinorez Active je vybavený ojedinelou patentovanou vyžínacou hlavou TAP & GO, ktorú je možné navinúť bez nutnosti jej demontáže.
 
Technické parametre:
Typ motora: 4-takt Robin Subaru Japan
Štartovanie: Ručné ťahacie štartér
Obsah motoru: 24,5 ccm
Max. výkon motora: 1,1 HP / 0,81 kW
Objem nádrže benzín: 0,5 l
Objem nádrže olej: 0,08 l
Záber noža: 255 mm
Záber struny: 400 mm
Kovová hriadeľ: ÁNO
Ramenný popruh: ÁNO
Strunová hlava: Poloautomatická
Žací nôž: 2-zub
Riadidlá: Bike
Hmotnosť: 6,5 kg