MTD 1033 AVS

Krovinorez s benzínovým motorom 1033 AVS vám pomôže všade tam, kam sa nedostanete s bežnou kosačkou. Je tiež ideálny pre dočisťovanie trávnikov okolo budov, záhonov, plotov, chodníkov alebo plotov. Krovinorezy sú potom vhodné aj pre presvetľovanie krovín, vysekávanie lesných kultúr či redukciu počtu kmeňov u mladých porastov. Tento krovinorez má nízku hmotnosť a jednoduché a spoľahlivé štartovanie pre konfortnější prácu so strojom.

Dvojtaktný krovinorezy používajú na prenos sily pevnú hriadeľ a tiež motor s profesionálnou konštrukciou "Full-crank", kedy je kľukový hriadeľ uložená na dvoch ložiskách. Takéto riešenie vykazuje až 2x dlhšiu životnosť oproti obvyklému riešenie používanom pri strojoch hobby kategórie. Tento krovinorez má intuitívne a funkčné technológiu poloautomatické hlavy a dvoustrunový systém. 

Strunová hlava Tip-Automatik sama nastaví strunu na správnu dĺžku iba ľahkým úderov o zem, membránový karburátor u dvojtaktných strojov Vám dovolí pracovať v akejkoľvek polohe a uhla a vďaka systému AST vždy naštartujete svoj stroj s minimálnou námahou.

Technické parametre:

Objem motora (ccm): 33
Typ motora: 2-takt MTD
Výkon motora - maximálna (kW / HP): 1,05 / 1,4
Otáčky (ot / min): 8000
Záber struny (cm): 42
Struna (mm): 2x3
Typ strunovej hlavy: Tip-Automatik
Záber noža (cm): 25.5
Vŕtanie noža (mm): 25.4
Objem palivovej nádrže (l): 0.9
Typ rukoväte: bike, antivibr.
Hmotnosť (Kg): 9.82
Rozmery (cm): 28.5 x 27 x 183