Piestový kompresor Airstar 403/200

Rad Airstar sú poctivé kompresory pre remeselníkov sa spoľahlivým pohonom pomocou klinového remeňa a dvojvalcovým vysoko výkonným agregátom zo šedej liatiny. Dvojvalcový vysoko výkonný agregát zo šedej liatiny zaručuje dlhú životnosť. Veľké koleso ventilátora a vedenie vzduchu zaisťujú optimálne chladenie kompresora. Kvalitný elektromotor s vysokým krútiacim momentom je chránený motorovým ističom pred prehriatím a preťažením. Prídavný chladič s chladiacimi lamelami zaisťuje nízku vstupnú teplotu do tlakovej nádoby a znižuje tak tvorbu kondenzátu.

Tomuto kompresora Airstar nechýba ani stabilná kovová ochranná klietka remeňového pohonu, fázový menič pre jednoduchú ručné zmenu smeru otáčania, tlaková nádoba s poistným ventilom, manometrom a ventilom pre vypúšťanie kondenzátu a všetky bezpečnostné prvky. Kompresor Airstar 403/200 je pripravený na okamžité zapojenie. Pomocou regulátora tlaku s filtrom možno plynulo nastaviť pracovný tlak pri súčasnom odlučovanie nečistôt, oleja a kondenzátu.

Práškovou farbou chránená tlaková nádoba a 10 rokov záruka proti jej prehrdzaveniu. Kompresor s kvalitnými rýchlospojkami a značkovým tlakovým spínačom CONDOR. Pružné pancierové vedenie s tepelnou ochranou je odolné proti vibráciám a má tak dlhú životnosť. Má ergonomické držadlo s gumovou rukoväťou a prepravné držadlo na tlakovej nádobe pre ľahšiu prepravu. Stabilný riaditeľný podvozok s parkovacou brzdou v spojení s veľkými kolesami z PU peny zabraňujúci defektu umožňujú pohodlnú prepravu bez nutnosti kompresor nadvihovať.


Rozsah dodávky:

Regulátor tlaku s filtrom
Kvalitné jednoručné rýchlospojka
Automatický tlakový spínač CONDOR
Pružné pancierové vedenie
Ergonomické držadlo s gumovou rukoväťou
Prepravné držadlo na tlakovej nádobe
Veľké kolesá s PU peny
Riaditeľný podvozok s parkovacou brzdou

Technické parametre:
Max. prevádzkový tlak: 10 bar
Kompresný systém: HOS
Sací výkon: 390 l / min
Plniaci výkon cca: 285 l / min
Objem tlakovej nádoby: 200 l
Valce / stupne: 2/1
Otáčky: 1490 ot / min
Príkon: 2200 W
Elektrické pripojenie: 400 V
Rozmery (š × v × h): 1120 × 1110 × 640 mm
Hmotnosť: 75 kg
Hl. akustického výkonu LWA: 96 dB (A)