Olejový kompresor HC 55 so sadou príslušenstva

Olejový kompresor Scheppach HC 55 znamená vďaka svojmu pomeru ceny a výkonu skvelú voľbu aj pre veľmi náročného hobby užívateľa. Vďaka svojim parametrom sa skvele hodí do bežnej domácej dielne alebo garáže. Vzdušník o veľkom objeme 50 litrov výrazne rozširuje možnosti kompresora a stroj sa tak stáva naozaj multifunkčným pomocníkom. Vďaka nemu môžete s kompresorom mimo bežného hustenia a ofukovanie vykonávať aj náročnejšie operácie s použitím rôznych druhov pneumatického náradia (sponkovačka, klincovačka, apod.), Je vhodný pre pripojenie umývacie pištole, striekacie pištole, pieskovacia trysky ap. Pri dofukovanie pneumatík oceníte jednoduché nastavenie výšky tlaku, ktorý môžete ľahko kontrolovať pomocou prehľadného manometra.
 
Ďalším parametrom, ktorý tento kompresor odlišuje od bežných hobby kompresorov je pracovný tlak až 10 barov. Vďaka tomu môžete bez problémov používať širokú škálu praktického pneumatického náradia, ktoré by ste sa slabším kompresorom používať nemohli. Aj činnosti, ako sú sponkovanie, nitovanie či nastreľovanie klincov sa stanú ľahkou úlohou. Pumpa kompresora je mazaná olejom, čo predlžuje životnosť celého stroja i pri častom používaní. Aby bola kontrola oleja jednoduchá, je kompresor vybavený optickým ukazovateľom jeho stavu.
 
Vzdušník slúži ako zásobáreň stlačeného vzduchu a motor sa tak zapína len v prípade, že tlak vzduchu klesne pod požadovanú úroveň. Prídavné madlo a kolieska umožní ľahkú manipuláciu so strojom. Kompresor je už v základe vybavený bohatou sadou šesťdielneho príslušenstvo, takže ho môžete bez ďalších finančných výdavkov začať ihneď používať. Nástroje šesťdielnej sady sú vyrobené z kvalitných zliatin kovov a sú vybavené pohodlnými rýchlospojkami.
 
Sada príslušenstva obsahuje:
Praktická ofukovacia pištoľ pre čistenie a vysúšanie vysokým prúdom vzduchu
Pištoľ na plnenie pneumatík s manometrom s gumovou ochranou, duálny stupnicou (bar / PSI) a výpustným tlačidlom
5 m špirálová hadica pre jednoduché prepojenie nástrojov
3 rôzne druhy trysiek pre najbežnejšie typy ventilov
 
Technické parametre:
Motor: 230 V / 50 Hz
Príkon: 1 500 W / 2,0 PS
Počet otáčok: 2900 ot./min.
Maximálny tlak: 10 bar
Objem vzdušníka: 50 l
Sací výkon: 200 l / min.
Regulácia pracovného tlaku: ANO
Rozmery stroja: 730 x 300 x 620 mm
Hmotnosť: 31 kg