Aku priamočiara pílka STS/A - sada

Mobilná verzia našej osvedčenej Priamočiarej pílky STS/E (obj. č. 28 530) . Vynikajúci rezný výkon pre krivkové rezy do dreva (do hr. 12 mm), kompozitov (max. hr. 5 mm) a neželezných kovov (max. do 3 mm). Stabilná prevodová hlava je vyrobená zo zinkového tlakového odliatku na presné vedenie rezu. Plynulá regulácia počtu zdvihov 2.000 - 4.500/min. Pokosové rezy do 45 ° . Nové akumulátorové nástroje vyrobené v Európe. Na profesionálne použitie.

Jednosmerný motor je vybavený špeciálnym vyváženým tichým rotorom napájaným 10,8 V lítium-iónovou batériou s 2.6Ah. Plynulá elektronická regulácia otáčok. Hlavné puzdro pílky je vyrobené z nylonu vystuženej sklenými vláknami. Výkon vysoko kvalitného akumulátora je možné porovnať s napájaním zo siete. Batéria vydrží minimálne 30 minút aj pri maximálnom výkone. Žiadny iný akumulátor pre prístroje v tejto kategórii nevydrží dlhšie!

Technické parametre:

  • 10.8V.
  • 2.6Ah.
  • Dĺžka 270mm.
  • Hmotnosť 940g (vr. batérie).
  • Počet zdvihov: 2.000 - 4.500/min.

Súčasťou balenia sú štyri pílové listy Supercut s rôznym ozubením na rezanie dreva, plastov a kovov, ďalej 1x lítium-iónový akumulátor Li/A2 a 1x rýchlonabíjačka LG/A2. Dodávané v praktickom plastovom kufríku.