Aku pásová brúska Einhell TP-BS 18/457 Li BL - Solo

Aku pásová brúska Einhell TP-BS 18/457 Li BL - Solo je nepostrádateľným nástrojom pre každú hobby dielňu, kde sa pracuje s drevom. Brúsenie veľkých plôch rýchlo, rovnomerne as čo najmenšou námahou - na to je akumulátorová pásová brúska ako stvorená. Ako ďalšieho člena radu Power X-Change je možné kombinovať so všetkými akumulátormi a nabíjačkami systémového radu.

Pásová brúska zvládne behom okamihu brúsiť veľké plochy vďaka 126 mm dlhej a 75 mm širokej brúsnej ploche a maximálnej rýchlosti brúsneho pásu 250 m/min. Náradie je poháňané bezuhlíkovým motorom Einhell PurePOWER . Tento bezuhlíkový motor ponúka vyšší výkon a dlhšiu dobu prevádzky ako bežné motory s uhlíkovými kefami. Na bezuhlíkový motor je po online registrácii poskytovaná 10-ročná záruka . Vďaka ľahkej regulácii otáčok sa výkon dokonale prispôsobí spracovávanému materiálu. Aretácia nepretržitého chodu urýchľuje inak časovo náročnú prácu.

Pre pohodlnú manipuláciu je akumulátorová pásová brúska vybavená veľkou rukoväťou a prídavnou rukoväťou s mäkkým držadlom. Vďaka integrovanej odkladacej ploche je možné náradie používať aj v stacionárnom stave. Odsávanie prachu v spojení s dodávaným boxom na zachytávanie prachu zaisťuje, že pracovisko zostane bez drevného prachu. Alternatívne je možné k odsávaciemu adaptéru pripojiť odsávacie zariadenia, ako sú mokro-suché vysávače Einhell. Pásovú brúsku je možné používať s brúsnymi pásmi 457x75 mm. Na okamžité začatie projektu je súčasťou dodávky 3x brúsny pás P80. Brúsny papier sa ľahko vymieňa a nastavuje vďaka beznástrojovému nastaveniu napätia brúsneho pásu pomocou aretačnej páky a presnému nastaveniu brúsneho pásu.

Batéria a nabíjačka nie sú súčasťou dodávky . Sú však k dispozícii samostatne, napríklad ako praktická štartovacia súprava.