Riwall PRE RPM 5135 multifunkčná trávná kosačka 4 v 1 s benzínovým motorom a pojazdom

Multifunkčná benzínová kosačka 4 v 1 s pojazdom RPM 5135 zbiera, mulčuje a vyhadzuje zadným a bočným vyhadzovaním. Má silný a tichý motor 139 cm3 so systémom OHV a ľahkým štartovaním. Tento motor zaisťuje nízku spotrebu a vysoký krútiaci moment pre prácu v hustej tráve.

Kosačka má novo tvarované šasi vyosené do strany a sklonené dopredu (ako u profesionálnych strojov) pre perfektný zber trávy a kosenia aj tesne pri obrubníkoch a modernú prevodovku s dlhou životnosťou. Mulčovacia záslepka aj deflektor bočného vyhadzovania sú súčasťou dodávky. Kosačka má tiež nastrekovač paliva Primer pre ľahký štart a ergonomické mäkčené a výškovo nastaviteľné riadidlá, ktoré sú aj ľahko zložiteľné pre ľahký transport.

Výhodou je centrálne nastavenie výšky kosenia do 7 pozícií . Prvé dve pozície sú vhodné pre tzv. anglický trávnik (veľmi nízky strih). Kosačka má objemný kôš s plastovým topom, pohodlným madlom a odvodom vzduchu do strán, čo je vhodné pre alergikov. Tkanina koša s rôzne priepustnými vrstvami zaručuje výborný zber aj pri nízkej priepustnosti prachu. Má guličkové ložiská pre minimálny odpor a veľké zadné kolesá pre ľahkú ovládateľnosť a dobrý záber. Plastová ochrana prednej časti stroja s integrovaným madlom slúži na jednoduché prenášanie.

Ako darček k kosačke obdržanej náhradný nôž.

Podmienky predĺženej záruky tu.

Technické parametre:

Typ motora: T 475, OHV, 4-takt
Objem motora (ccm): 139
Výkon motora - maximálny (kW/HP): 2,6/3,5
Záber (cm): 51
Objem koša (l): 65
Nastavenie výšky kosenia: central, 25-75 mm
Podvozok: oceľ
Priemer kolies (mm): 180/280
Guličkové ložiská: Áno
Plne zložiteľná ergon. riadidlá: Áno
Mulčovanie: Áno
Indikátor plného koša: Nie
Bočné vyhadzovanie: Áno
Bočný deflektor: Áno
Objem palivovej nádrže (l): 1
Objem olejovej náplne (l): 0.6
Hmotnosť (Kg): 51.00
Rozmery balenia (cm): 92.5 x 56.5 x 43

Set obsahuje:
  • 1x Benzínová kosačka na trávu Riwall PRO RPM 5135 4v1 s pojazdom