Robotický vysávač, industrial

Robotický vysávač je určený k upratovaniu všetkých typov tvrdých podláh, ako sú drevené alebo laminátové plávajúce podlahy, dlažba, vinyl a pod., A kobercov s nízkym vlasom. Počas upratovania efektívne kombinuje rôzne cesty, aby bol dosiahnutý optimálny upratovania celej podlahovej plochy.

  • Sací otvor efektívne odstraňuje vlasy, zvieracie chlpy a pod. Dva bočné rotačné kefy vymetajú nečistoty z ťažko dostupných miest pozdĺž stien a nábytku az rohov. Motorizovaná gumové kolieska chránia citlivé podlahy pred poškriabaním a dokážu prekonať prechodové lišty až do výšky 1 cm a vyjsť až na 2 cm vysoký koberec.
  • Odpružený nárazník umožňuje tlmené dojatie vysávača až k prekážke a efektívne upratovanie okolo nej. Infračervené senzory v prednom nárazníku zamedzujú kolízii robotického vysávača s prekážkami. Bezpečná prevádzka vysávača v miestnostiach, v ktorých sa nachádzajú schody, umožňujú spodné senzory proti pádu vysávača zo schodov.
  • Pre jednoduchú identifikáciu prevádzkového stavu je tlačidlo na kryte vybavené svetelnou kontrolkou, ktorá farebne indikuje rôzne prevádzkové stavy, pozri kapitolu Význam svetelnej signalizácie.
  • Okrem svetelnej signalizácie je vysávač vybavený zvukovou signalizáciou, upozorňujúce na problém. Význam zvukových signálov je popísaný v kapitole Význam zvukovej signalizácie.

Technické parametre:
sania za mokra: nie
vodou umývateľný filter: áno
značka: TOTAL
objem nádoby: 450ml
doplňujúce parameter: hladina akustického tlaku