Kompletné zváracie SET MIG 200 MMA IGBT WASP 200A/230V s vozíkom a príslušenstvom SET 6

Zváracie SET s vynikajúcou chytrou zváračkou MIG 200 MMA IGBT WASP: prenosný montážny zvárací poloautomat, nabitý funkciami, naozajstný MESRŠMIT medzi jednofázovými zváracími invertory značky TRW-Magnum s výkonom 200A a jednoduchým nastavením 2 + 1 metóda. MIG/MAG-TIG zváranie pod ochrannou atmosférou plynu CO2, alebo Argónu a Mixu. Prepnutím na metódu MMA zvárate obalovanými elektródami, ďalej metódou LIFT TIG. Možné je aj použitie samoochranného drôtu FLUX, pre zváranie BEZ PLYNU.

Na čelnom paneli prístroja nastavíte: Metódu zvárania, Rýchlosť posuvu drôtu, silu zváracieho napätia, ostatné nastavenie je automaticky prednastavené do optimálneho režimu, zváračka je múdra a všetko si dorovná pri styku so zváraným materiálom. Zvárací invertor je vybavený špičkovou technológiou IGBT a umožňuje plynulé nastavenie prúdu, od minimálneho po maximálny 200A. Prístroj vám umožní bez problémov zvárať ako silnejší, tak i tenký, alebo ultratenký materiál.

Zváračka má uplatnenie v mobilných servisných dielňach, kovoobrábacích, karosárskych, ale aj v školských a domácich dielňach, uspokojí ako hobby zvárača, tak hlavne i profesionálov. Ku zváračke je možné pripojiť aj špeciálne horák TIG pre zváranie metódou LIFT TIG.


Zváracie SET obsahuje: MIG 200 MMA IGBT WASP Horák MG15/3m profi, káble pre metódu MMA, zemniaci kábel a kábel s kliešťami pre uchopenie obaľované elektródy, kovový vozík s otočnými kolieskami, tlakovú fľašu s plynom CO2/8L, redukčný ventil s dvomi manometrami s50 micro, tlakovú hadicu so sponkami pre vedenie plynu, separačné sprej, zvárací drôt 0,8 mm/5kg a samostmievacie automatickú zváračskú kuklu MEGA 600T. SET vám zostavíme aj na mieru, ak vám existujúce zostava nebude vyhovovať.


Technické dáta zváracieho stroja:

Vysoko mobilné montážne zariadenia
Značka TRW-MAGNUM
Technológia kapacitné IGBT
Podrobný manuál v CZ jazyku
Napájacie napätie 230V/50Hz
Výkon 6,2 kVA
Metódy zvárania MIG/MMA - LIFT TIG
Plynulé nastavenie prúdu do 200A
Plynulé nastavenie posuvu drôtu 1,5-16 m/min
Zaťaženie 200A - 60% pri 40 ° C
Jednoduché obrátenie polarity pre MMA aj MIG
Možné pripojenie horákov 3 alebo 4m
Rozsah priemeru drôtu 0,6 - 0,8 - 1,0 mm
Max. veľkosť cievky 5kg/200mm
Typ posuvu kladky E, celokovová 2x/Rol
EMC odrušenie ostatných spotrebičov
Prúdové zabezpečenia 20 A
Istenie obalu IP 21S
Trieda izolácie F
Hmotnosť 9 kg