MWH Universal podnožka 51,5 x 53 x 47 cm

Praktická a veľmi pevná stolička Universal je doslova univerzálnym pomocníkom takmer kdekoľvek. Je veľmi pevná, nôžky sú opatrené zakončením proti podkĺznutiu a dobre sa s ňou manipuluje. Vďaka vysokej kvalite materiálu dokáže uniesť aj väčšiu záťaž.

Materiál:

Ostré slnečné lúče, vytrvalý dážď, mráz alebo dokonca sneh vydrží bez úhony originálny rad záhradného nábytku z ťahokovu.
Ťahokov je materiálom novej generácie. Jeho moderný dizajn a veľmi pevné, kvalitné prevedenie ho umožňuje používať takmer bez údržby. Vďaka vysokej kvalite materiálu, silnej vrstve povrchového laku Elotherm® (3x silnejšia vrstva, ako je obvyklé) a starostlivému spracovaniu tento nábytok odoláva aj náročným klimatickým vplyvom bez stopy hrdze či mechanického poškodenia.
Užívajte si záhradu bez starostí.

Čistenie a údržba nábytku z kovu a ťahokovu
Pre čistenie nábytku z kovu alebo ťahokovu postačí opláchnutie čistou vodou, v prípade väčšieho znečistenia stačí použiť mäkkú hubku alebo kefku v kombinácii s mydlovou vodou. Aby ste zabránili vzniku vápenatých usadenín alebo škvŕn, odporúčame po každom vyčistení utrieť povrch suchou handričkou. Nepoužívajte žiadne agresívne chemikálie ako acetón (odlakovač na nechty), čistiace prostriedky na báze chlóru a ostré predmety. Prípadné škrabance, ktoré idú až do kovového podkladu, je dobré zatrieť lakom rovnakého odtieňa. Zabránite tým prípadnej korózii.