SMART RG 145 - trávne traktor s bočním výhozem

Trávný traktor s bočným vyhadzovaním SMART RG 145 je vybavený spoľahlivým motorom značky B & S s max. Výkonom 14,5 HP a jednoducho ovládateľnú mechanickou prevodovkou s minimálnymi servisnými nákladmi.

Ste majiteľom členitého povrchu? Plávajúce žacie ústrojenstvo s antiskalpovacími kolieskami Vám prácu v takomto teréne uľahčí. Potrebujete spočítajte v tesnej blízkosti prekážok, múrikov alebo chodníkov? Excentricky uložené žacie ústrojenstvo Vám túto požiadavku umožní.

Nechcete, aby bol Váš trávnik zničený? Predná náprava so systémom naklápania kolies do strany pri zmene smeru zabezpečí dokonalé kopírovanie polomeru zákruty bez možnosti poškodenia trávnika spôsobeného "hrnutím" kolies dopredu. Pracujete aj v noci? Výkonný svetlomet ako bezpečnostný prvok i pomocník umožňuje prácu aj v zhoršených svetelných podmienkach.

Kapota s veľkým uhlom otvorenia umožňuje bezproblémový prístup k motoru trávneho traktora. Jednoduchá obsluha stroja a ergonomicky rozmiestnené ovládacie prvky robia stroj oveľa pohodlnejším.

Máte obavy o drahé opráv spojených s nárazom noža na prekážku? Strach mať nemusíte, pretože hladké remene žacieho ústrojenstva dovoľujúci pri náraze noža na pevnú prekážku ľahké prekĺznutiu. Chcete aby sa dalo s traktorom jednoducho manévrovať? To zase zaručí veľmi malý polomer otáčania 46 cm.

Táto kosačka MTD má tiež pevný oceľový rám bez stredového tunelu pre veľmi ľahké nastupovanie i vystupovanie z traktora, pohodlné odpružené sedadlo s drážkami pre odvod vody a tiež disponuje funkciou 3 v 1 - bočné vyhodenie, zber, mulčovanie (s príslušenstvom). Vďaka ťažnému zariadeniu možnosť pripojenia veľkého množstva príslušenstva (vozíky, sypače, odmachovače, valce, prevzdušňovače ap.) Možnosť pripojenia čelnej radlice.


Technické parametre:
Záber: 107 cm
Typ motora: B & S
Objem motora: 500 ccm
Počet valcov: 1
Výkon motora - maximálna: - / - kW / HP
Výkon motora - pracovné: 9.1 / 12.5 kW / HP
Objem palivovej nádrže: 3.8 l
Typ prevodovky: Transmatic
Počet rýchlostí: 6/6
Objem koša: voliteľné l
Počet nožov: 2
Bočné deflektor: Áno
Mulčovanie: voliteľné - OEM-190-116
Polomer otáčania: 46 cm
Výška kosenia: 30-95 mm
Guličkové ložiská: NIE
Kolesá / vzorka: 15x6 / 20x8