Aku 40 V snehová fréza s indukčným motorom Greenworks GD40ST

Aku 40 V snehová fréza s indukčným motorom GD40ST je ideálny pre pohodlné odpratávanie snehu z príjazdovej cesty, z dvora pod. Má skvelý výkon vďaka novej technológii bezuhlíkového motora Digipro a vďaka špičkovým článkom Sanyo batérie Greenworks dobre fungujú aj pri teplotách hlboko pod bodom mrazu, naštartujete vždy jednoduchým stlačením tlačidla. Fréza odhodí sneh až do vzdialenosti 6 m, smer odhodu snehu je nastaviteľný pomocou vyhadzovacieho tunela v rozmedzí 180 °.

Dvojité LED svetlomety umožní bezpečne pracovať aj za súmraku alebo za tmavých zimných rán. Fréza má ľahko zložiteľná riadidlá pre ľahšie ukladanie. Je možné kombinovať s batériami 40V 4Ah alebo 40V 2Ah. LED indikátor stavu nabitia batérie.

SILA, KTORA VÁS OHROMÍ
Greenworks predstavuje najmodernejšiu technológiu bezuhlíkových motorov Digipro. Teraz je aku technika taká, akú ste ju vždy chceli mať - silná, tichá, bezúdržbová. S novými motormi Digipro teraz zvládnete aj úlohy, ktoré boli predtým vyhradené len benzínovým strojom.

Výhody bezuhlíkových motorov Digipro:
Účinná elektronická kontrola
Vďaka nej motor dostane maximum výkonu z každej batérie Greenworks
Nízke zahrievanie
Menej pohyblivých častí a minimum trecích plôch znamená, že sa menej energie zmení v teplo a viac sa spotrebuje na skutočnú prácu
Tichý chod
Už tak tichý elektrický motor sa vďaka menšiemu množstvu pohyblivých častí stáva ešte tichším.
O 30% viac sily
Nové motory Digipro Vám poskytnú takú silu, na ktorú ste boli doteraz zvyknutí len pri benzínových strojov. A to všetko bez emisií a nákladné údržby.
O 80% dlhšia životnosť
Motory Digipro vydrží oveľa dlhšie ako štandardné elektrické motory.
O 70% menej vibrácií
Výrazne menej škodlivých vibrácií šetrí vaše zdravie a zvyšuje pracovný komfort a pohodu.
Vyššie otáčky
Výrazne vyššie otáčky motora Digipro sa významne podieľa na vysokom výkone celého stroja.

Nabíjačky Greenworks sú nositeľmi certifikátu "Energy Star", ktorý vydáva svetová Agentúra ochrany životného prostredia. Tento certifikát sa vydáva podľa veľmi prísnych podmienok len zariadením s výnimočnou účinnosťou, ktoré dokážu vytvoriť energetickú úsporu minimálne 35% oproti konvenčným strojom.

Náradie Greenworks neprodukuje žiadne emisie a je nositeľom značky "nulová uhlíková stopa". Nulové emisie v prípade Greenworks však neznamenajú akékoľvek obmedzenia vo výkone stroja. Nové aku články spolu s novými, vysoko účinnými motormi Vám dajú podobnú porciu výkonu a sily ako bežné benzínové stroja.

Akumulátor a nabíjačka nie je súčasťou dodávky!

Technické parametre:
Záber: 51 cm
Akumulátor: - / - V / Ah
Pracovná výška: až 25 cm
Odhod snehu: až 6 m
Typ motora: aku 40V
Priemer kolies: 150 mm
Výdrž na jedno nabitie: až 35 min