skleník LANITPLAST PLUGIN NEW 6x8 BASIC


Hliníkový skleník, š 190 xd 250 cm, strieborná farba, 1x strešné okno, polykarbonát 4 mm.

Skompletizované v SR -LANIT PLAST, sro
Pozor - označenie 6x8, 6x10, 6x12 je len označenie typu a nevyjadruje veľkosť skleníka - tá je uvedená v texte.


Lanitplast PLUGIN NEW= modernizovaný modelový rad 2016 doplnená o dve nové strešné lišty, ktoré spevňujú strešnú konštrukciu skleníka a výrazne tak zvyšujú jej odolnosť proti poškodeniu veterným počasím alebo snehom -viac info tu.

Verzia BASIC= obsahom dodávky je len hliníkovákonštrukciaapreskleniez polykarbonátu. Dodávka neobsahuje oceľovú základňu. Skleník je možné postaviť na murovanú, betónovú alebo inú podmurovku. Ku skleníku dodávame návod, ako ho ukotviť na nosnú drevenú základňu, ktorú pre zručného majstra určite nebude problém vyrobiť.

Skleníky raduLanitplast PLUGIN NEW 6"súzaradené do kategórieHOBBY-sú vČeskej republike skompletizovanéz jednotlivých komponety. K skleníkom je v SR doplnené polykarbonátové presklenie. Presklenie z polykarbonátu je zasunuté do hliníkových profilov.Jedná sa o moderné dokonalé riešenie, ktoré zásadne zvýšilo celkovú pevnosť a stabilitu celého skleníku. Súčasne sa výrazne zvýšila aj odolnosť skleníku voči nárazom vetra i snehovému zaťaženie. Skleník je vyrobenýzeloxovanýchhliníkových profilov,presklenie je z tepelno-izolačných dvojstenných komôrkovýchpolykarbonátových dosiek sily 4 mm.



Polykarbonát - veľmi kvalitný dvojstenný polykarbonát s UV filtrom (nekrehne, nežltne). Z dôvodu zaistenia maximálnej kvality vyrábame presklenia k väčšine skleníkov v našej firme a používame komôrkový polykarbonát Marlon (výrobca Brett Martin - Veľká Británia) alebo polykarbonát SUNLITE (výrobca Palram Europe - Nemecko). Oba polykarbonáty naša firma oficiálne dováža do ČR ako regionálny partner ich výrobcov a máme na ne vlastný českej skúšobné protokoly (vystavenej na LANIT PLAST, sro). Ide tak o jedny z mála skleníkov na českom trhu, ktoré sú osadené preukázateľne kvalitným polykarbonátom s na krytie českou certifikáciou (pozri odkaz na českej certifikáty na konci stránky).

Skleník dodávame v troch dĺžkach:
Šírka: š = 190 cm
Výška: v = 195 cm
Dĺžka: d = 250 - 315 - 370 cm
Výška bočnej steny je 128 cm.

 
Obsahom balenia sújednokrídlové posuvné dvere(š xv otvoru = 58 x 163 cm), AL profily, presklenie,1x strešné ventilačné okienkos manuálnym otváraním, všetok spojovací materiál. Skleník možné postaviť buď na murovanú (betónovú, inú) podmurovku alebo na základňu z pozinkovaného plechu (nutné prikúpiť). Ku skleníku je možné dokúpiť rad nadštandardného príslušenstva - poličky, regály, automatické otvárače k týmto okienkam, teplomery, vlhkomery, zavlažovacie zariadenia, elektrické odporové vykurovanie pôdy.

Skleník dodávame akostavebnicus podrobným českým montážnym návodom. Balené v kvalitnom papierovej kartóne.

Upozornenie:
Ak máte v úmysle stavbu murované alebo betónové podmurovky, tak ju stavajte až po zakúpení skleníka a po montáži oceľovej základne (alebo konštrukcie skleníka). Uvádzané rozmery skleníka sú max vonkajšie rozmery skleníka anemôžubyť použité pre vymeranie a stavbu podmurovky.

videá:





Rozmery a hmotnosti balenia:

Lanitplast PLUGIN NEW 6x8BASIC
balík č. 1 (konštrukcia) - 16 x 246 x 13 cm - 22 kg
balík č. 2 (presklenie) - 60 x 125 x 9 cm - 13 kg

LanitplastPLUGIN NEW6x10BASIC
balík č. 1 (konštrukcia) - 16 x 307 x 16 cm - 24 kg
balík č. 2 (presklenie) - 60 x 125 x 11 cm - 16 kg

LanitplastPLUGINNEW 6x12BASIC
balík č. 1 (konštrukcia) - 16 x 367 x 13 cm - 28 kg
balík č. 2 (presklenie) - 60 x 125 x 13 cm - 19 kg



Kategória: Hliníkové skleníky
Farba: strieborná
Str. okná: 1x
Zastavaná plocha: 4.75m2
Šírka (vonkajší): 1.90
Dĺžka (vonkajší): 2.50m
Výška (vonkajší): 1.95
Dvere: posuvné jednoduché
Šírka dverí: 0.58
Výška dverí: 1.63
Ukotvenie presklenia: presklenie zasunuté v AL profile
Materiál konštrukcie: eloxovaný hliník sila 1.0 mm
Materiál presklenia: komôrkový polykarbonát 4 mm (Veľká Británia)
Záruka na presklenie: 10 rokov na nerozbitnosť krupobitím
Výrobca: LANIT PLAST
Základňa pribalená: nie
Sklo: nie