Aku kosačka GE-CM 36/47 HW Li (2 x 4 Ah) Einhell

Bezdrôtová trávnu kosačka GE-CM 36/47 HW Li je šikovným pomocníkom na záhrade. Má silný bezkartáčový motor, Vortex Technológia Deck. Kosačka má dve silné 18 V Li batéria (4,0 Ah) pre dlhú výdrž, bez toho aby ste museli riešiť otravné napájacie káble. 6-úrovňové nastavenie výšky rezu sa nastavuje centrálne.

Aku kosačka GE-CM 36/47 HW Li je vybavená skladací dlhou rukoväťou, ktorú možno výškovo nastaviť do troch úrovní. Skladacia rukoväť zaistí pohodlné skladovanie aj v minimálnom priestore. Táto kosačka je vybavená tiež indikátorom úrovne nabitia batérie, kde si môžete skontrolovať aktuálny stav nabitia na prvý pohľad. Okrem toho, akumulátory môžu byť použité pre všetky ostatné nástroje z rodiny Power X-Change.

Kosačka je ďalej vybavená bočné vyhadzovacie funkcií. Priaznivci mulčovanie ocenia mulčovacou súpravou, ktorá pokosenú trávu rovnomerne rozloží po trávniku. Veľkým 75 l kôš pre zachytávanie trávy je vybavený indikátorom, takže môžete na prvý pohľad vidieť, kedy je čas ho vyprázdniť. Je doporučovaná pre trávniky do cca 500 m2, ale môže zdvojnásobiť štvorcové metre vložením dvoch ďalších batérií. Dodávané v sete -2 x rýchlonabíjačka, 2 x 4,0 Ah batérie.

Technické parametre:

Akumulátor: 18 V (2x) | 4000 mAh | Li-Ion
Šírka rezu: 47 cm
6 x centrálne nastaviteľná výšky rezu: 30-65 mm
Kapacita záchytného zariadenia: 75 L
Priemer predného kolesa: 200 mm
Zadné priemer kolesa: 280 mm
Hmotnosť produktu: 27,9 kg