Vysávač pre mokré a suché sanie TE-VC 2230 SA Einhell Expert

ECO Power TE-VC 2230 SA je vysoko kvalitný, univerzálny Mokrosuchý vysávač pre dôkladné čistenie. Jeho Silent Bi-Turbo Motor pracuje ticho vďaka použitiu najmodernejších komponentov dosahujúce vynikajúce úrovne sania ao 50% nižšej spotreby energie. 2-pásmový systém pre odvod vzduchu a chladenie vzduchu znižuje namáhanie motora a robí z vysávača elegantné riešenie na všetkých ohľadoch. 30 l nádrž z nerezovej ocele ponúka dostatočnú kapacitu pre širokú škálu čistiacich úloh kdekoľvek v domácnosti a dielni.

Vďaka prepravné rukoväti s praktickou funkciou vozíka TE-VC 2230 SA rýchlo presuniete tam, kde je to práve potrebné. Penový filter chráni motor proti zašpineniu počas mokré vysávanie. Pre jednoduchú likvidáciu povysávané kvapaliny je prístroj vybavený vypúšťacím skrutkou. Automatická zásuvka umožňuje použiť tento vysávač ako zdroj napájania elektrických nástrojov. Vysávač sa spustí automaticky, akonáhle je pripojený nástroj zapnutý a bude pokračovať v behu i na krátku dobu po tom, čo je nástroj vypnutý tak, že prach atď. Bude úplne odstránený.

Praktický vyfukovacie konektor umožňuje čistenie neprístupných oblastí. Tento Mokrosuchý vysávač je dodávaný s 3 m sacou hadicou s regulátorom vzduchu, teleskopickou oceľovou sacou rúrkou z ušľachtilej ocele, hubicami pre mokré a suché sanie, adaptérom pre pripojenie elektrických prístrojov, so štrbinovou hubicou a hubicou na čalúnenie, takže je vhodný takmer pre každú úlohu . Skladaný filter odvádza dobrú prácu pri vysávaní jemného prachu a triesok. Praktický úložný priestor pre malé diely a držiak na príslušenstvo umožňujú všetky časti, ktoré majú byť uložené úhľadne na čistejšie samotnom, kde sú vždy po ruke. Pre mobilitu je prístroj vybavený rukoväťou a 4 kolieskami.

Rozsah dodávky:

  • fúkacia konektor
  • Vypúšťacia skrutka
  • Teleskopická sacia trubica z nerezovej ocele
  • 1 dlhá sacia hadica 3 m, 36 mm
  • Podlahová hubica na mokré a suché vysávanie
  • štrbinová hubica

Technické parametre:
Hrubá hmotnosť: 13,1kg
Výška: 630 mm
Hmotnosť výrobku: 10,2 kg
Dĺžka: 468 mm
Šírka: 384 mm
Výkon: 1150 W
Max. sací výkon: 22 kPa
Sacia hadica dĺžka: 3000 mm
Priemer sacej hadice: 36mm
Kapacita nádoby: 30 L
Max. sila zásuvka: 230 V, 2250 W
Hladina akustického výkonu: LWA 74 dB (A)
Sieťový adaptér: 230 V | 50 Hz