Nabíjačka a štartovací zdroj GYS NOMAD POWER PRO 90

Ideálne nabíjacie zariadenie na cesty. NOMAD POWER PRO 90 je externý havarijný zdroj, ktorý môže dobiť všetky vaše elektrické mobilné zariadenia - telefóny, tablety, fotoaparáty. Malý, ale výkonný prístroj s akumulátorom pre pomocné štartovanie vozidiel 12 V prúdom až 400 A, s výstupmi 5,0 V / 12V pre nabíjanie elektronických prístrojov a LED svietidlom.

NOMAD 90 funguje ako záložný zdroj energie a pomocné štartovacie zariadenia, takže batéria ako klasická nabíjačka nenabíja, iba batériám pomôže pri vybití, tak aby sa naštartovali a batérie sa potom dobíja jazdou. NOMAD 90 je pomocný štartovací zdroj (booster) 12 V pre osobné automobily s benzínovými aj dieselovými motormi (do objemu 4l), motocykle, štvorkolky, záhradné traktory, kosačky a pod. Lítiová batéria predstavuje výnimočný pomer výkon / veľkosť. Nabíjačka má kompaktné rozmery a integrovanú baterku (1 LED) sa 3 osvetľovacími režimy. Nabíja sieťovou nabíjačkou 230 V alebo pripojením do zásuvky zapaľovača cigariet vozidla cca 9 hodín.

 
Nabíjačka má funkciu Jump Start, ktorá umožňuje štartovanie vozidiel aj s hlboko vybitými batériami. Je kompatibilný s väčšinou batériu automobilov (klasické olovené s tekutým elektrolytom, gélové, AGM, Start & Stop). Pri plne nabitej batérii boosteri až 10 štartovanie. Nabíjačka má USB výstup 5,0 V / 4 A pre nabíjanie smartfónov, tabletov, navigáciou atď. A pripojenie 12 V / 12 A pre napájanie všetkých 12 V spotrebičov (chladnička, televízia, ventilátor a pod.) Napr. Pri campingu.

Ako voliteľné príslušenstvo je možné do cigaretovej zásuvky prístroja pripojiť OBD-kábel (054202) a použiť tak prístroj pre ochranu údajov uložených v pamäti elektroniky vozidla pri odpojení batérie vozidla. Táto nabíjačka má špičkové ochranné systémy pre prístroj, batériu vozidlá i obsluhu (ochrana proti tvorbe iskier, skratu, prepólovaniu, preťaženiu, hlbokému vybitiu, prepätiu a ochrana teplotné). Výhodou tejto nabíjačky je tiež mechanická odolnosť proti otrasom, nárazom a pod., Prevádzková spoľahlivosť.

Technické parametre:

Rozmery: 267 x 195 x 50 mm
Hmotnosť: 1,25 kg
Štartovací prúd špičkový: 800 A
Kapacita vnútorných batérií: 9 Ah
Napätie autobatérie: 12 V
Štartovací prúd: 400 A