BENO T 207

A 6 V-os töltők alkalmasak bizonyos autóakkumulátorok töltésére, de leginkább motorkerékpár-akkumulátorok töltésére. Az akkumulátor rendszeres töltése, különösen a téli szezon előtt, növeli az akkumulátor kapacitásának fenntartási képességét, ezáltal növeli az élettartamát és a tartósságát. Itt az akkumulátorok töltésére szolgáló 6V-os töltők széles választékát kínáljuk. Az úton is hasznosnak fogja találni őket indítókábelek.

Egy népszerű és megbízható gyártótól TELWIN kínálunk töltőket minden típusú autóakkumulátorhoz - klasszikus elektrolit és gél akkumulátorokhoz. Ezek a töltők számos extra funkciót kínálnak - pl."Boost" funkció a gyorstöltéshez, a"Tronic" utótaggal ellátott gépek a töltés után lekapcsolják az akkumulátort a töltőről. E töltők felső kategóriája az iparág csúcsát képviseli. Az autó akkumulátorához megfelelő töltő kiválasztásakor fontos a maximális töltőáram, amely ideális esetben az akkumulátor kapacitásának 1/10-e, valamint a töltendő akkumulátor maximális kapacitása, amelyre a töltő hatékony, hiszen a töltés nem tarthat sokáig.

Kínálatunkban széles típus-, márka- és gazdag funkcióválasztékkal rendelkező töltőket talál, amelyek közül biztosan mindenki választani fog. Önnek csak választania kell. A kiválasztással, vásárlással vagy fizetéssel kapcsolatos tanácsadásért ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, szívesen segítünk Önnek.