Zváračka plastových vreciek a fólií U-ZD631

Špeciálne patentované zváracie kliešte pre zváranie rôznych plastových fólii (PP, PE, PVC), igelitových a mikroténových sáčkov, vreciek na balenie tovaru, sáčkov s potravinami, s odevmi, sterilizačných vrecúšok pod.

Veľmi praktické prevedenie pre univerzálne použitie - uplatní sa nielen v domácnosti , ale aj v laboratóriu, pri balení tovaru, v remeselnej výrobe atd.

Výhodou je nastaviteľná teplota zvárania pomocou otočného gombíka (regulačný stupňa 1 - 8), pre normálne použitie v domácnosti sa používajú stupňa 4 a 5, pre silnejší materiál sa uplatňujú vyššie stupne.

Zváracie kliešte je možné podržať priamo nad hornou časťou vrecka a v tejto pozícii ho zvariť, sáčok tak možno zvariť, bez toho, aby z neho presakovala kvapalina. Zavárané produkty v sáčku sú izolované od vonkajšieho vzduchu, nevlhnú, možno ich takto zmrazovať apod.

Zváračka je vybavená magnetickým pásikom pre jednoduché uchytenie na kovové povrchy. Robustná konštrukcia a použitie kvalitných materiálov zaisťuje prevádzkovú spoľahlivosť a dlhú životnosť.

Technické parametre:

Napájanie - 230 V/50 Hz

Pracovný výkon - 4 W

Maximálny výkon - 150 W

Teplota - 100-200 °C

Doba zvárania - 0,2 - 1,5 s (max. 2s)

Dľžka zváracích klieští - 220 mm

Hmotnosť zváracích klieští - 233 g

Hmotnosť balenia - 298 kg